Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.2.
Večer donosi novi nastavak hit serije "Podmornica" te nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 19.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Podmornica, HTV 2 u 0:30 sati
U-612 dovršava prvi dio svoje misije, a posada se oporavlja od Willyjeve tragične smrti. Na kopnu se oštećena podmornica vraća u luku, Gluck organizira paradu u čast povratka kapetana Beckera i njegove posade.

FILMOVI

U opasnosti, RTL u 20 sati
Mjesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. CIA agentica koju utjelovljuje Noomi Rapace, zajedničkim snagama s MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Bloom, mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu koja slijedi.

Odmetnuta porota, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon ubojstva supruga u pucnjavi, udovica pokreće tužbu uz pomoć odvjetnika Wendella Rohra (Dustin Hoffman) protiv kompanije koja je proizvela pištolj, navodeći da je znala da dućan oružja, kojem je distribuirala vatreno oružje, krši zakone o prodaji oružja. Kada slučaj odlazi na sud, proizvođač vatrenog oružja želi se osigurati od potencijalno nepovoljnog ishoda pa u svom odvjetničkom timu zapošljava Rankina Fitcha (Gene Hackman), “savjetnika porote”, kojemu je posao saznati dovoljno o članovima porote pa tako može garantirati ishod parnice.

Ratovi zvijezda: Sila se budi, RTL u 22 sata
Radnja filma započinje trideset godina nakon događaja prikazanih u filmu Povratak Jedija, odnosno nakon što su pobunjenici na čelu s Lukeom Skywalkerom (Mark Hamill) uspjeli uništiti zli Galaktički Imperij. Nakon toga je obnovljena Galaktička Republika, ali je Skywalker u međuvremenu netragom nestao nakon neuspjelih pokušaja da obnovi red vitezova Jedija. To je, pak, iskoristio Prvi red, organizacija koja nastoji obnoviti Imperij te je u tu svrhu izgradila impresivnu ratnu mašineriju, a kojoj se suprotstavlja organizacija Otpor na čelu s Leijom Organom (Carrie Fisher).

Različita: Odana, Nova TV u 23:20 sati
Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala