Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dokumentarna serija Allen v. Farrow donosi nove intervjue s obitelji Farrow
Serija u 4 nastavka stiže na HBO za nekoliko dana

Dokumentarna serija "Allen v. Farrow" donosi nove intervjue s obitelji Farrow

Foto: YouTube

Prošla su skoro tri desetljeća otkako je obiteljski skandal Woody Allen-Mia Farrow izišao u javnost, a sad HBO donosi dokumentarnu seriju Allen v. Farrow koja istražuje što se sve krije iza naslova o seksualnom zlostavljanju 7-godišnje kćeri Dylan, bitke za skrbništvo i romantične veze s pokćerkom Soon-Yi Previn.

"Bila sam najsretnija na svijetu. Sad je to najveća pogreška mog života. Rado bih da ga nisam nikad upoznala. … Nema veze što je istina, bitno je ono u što se vjeruje", kaže Mia Farrow.

Kirby Dick i Amy Ziering autori su serijala kojima je cilj bio napraviti što kvalitetnije i dublje istraživanje optužbi o seksualnom zlostavljanju protiv Allena, suđenje koje je iz toga proizašlo, otkriće Allenove veze s Farrowinom kćeri Soon-Yi i ostale kontroverze u godinama koje su uslijedile. Allen nikad nije službeno optužen iako postoji više aktivnih istraga protiv njega, a skandal je bio i ostao jedan od najvećih javnih kontroverzi i Hollywoodu.

Iz HBO-a navode kako serija donosi nove rezultate istrage, intimne snimke, sudske dokumente, policijske dokaze, razotkrivajuće videosnimke, nikad dosad objavljene audio zapise, intervjue koji uključuju Miju Farrow, Dylan Farrow, Ronana Farrowa, obiteljsku prijateljicu Carly Simon, tužitelja Franka Macoa, rodbinu, detektive, stručnjake i druge svjedoke. O slučaju govore i istaknuti ljudi iz kulture koji o Allenovom radu promišljaju u širem kontekstu i komentiraju kako saznanja o nečijem privatnom životu mogu dovesti do nove evaluacije nečijeg cjelokupnog rada.

Allenovi memoari Apropos of Nothing prošle su godine izazvali mnogo kontroverzi, a Dylan i Ronan Farrow odmah su osudili knjigu i nedostatak provjere činjenica tako da je izdavač Grand Central Publishing (Hachette Book Group) odustao od objavljivanja knjige. Na kraju su memoari objavljeni, ali pod okriljem izdavačke kuće Arcade Publishing.

Allen v. Farrow (Allen protiv Farrow) na HBO premijerno stiže 21. veljače (na HBO GO će biti dostupan dan kasnije), a u nastavku možete pogledati prvi trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala