Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena Emma Stone kao Cruella
Stigli su prvi trailer i poster koji otkrivaju novo utjelovljenje poznate zlikovke u filmu "Cruella"

Predstavljena Emma Stone kao Cruella

Disney je napokon objavio službeni trailer i poster za film Cruella, igrani prequel film 101 dalmatinca, u kojem naslovnu ulogu ima oskarovka Emma Stone.

Posljednje dvije godine film je bio u produkciji, a datum izlaska pomican je radi pandemije. No čini se kako je čekanju napokon došao kraj jer bi film trebao stići u kina ovog svibnja, a to potvrđuju i prvi kadrovi.

Cruella nas vraća u London u 70-ima, gdje mlada Cruella de Vil (Stone) pronalazi svoje mjesto u svijetu. Službeni sinopsis detaljnije otkriva radnju:

Novi igrani film o buntovničkim mladim danima jedne od najozloglašenijih - i najviše modno osviještenih - zlikovki u povijesti filma, legendarne Cruelle de Vil. Cruella je smještena u London 70-ih, usred punk rock revolucije, a prati mladu manipulatoricu Estellu, pametnu i kreativnu djevojku koja je odlučna svoje ime upisati u modni svijet. Ona se sprijatelji s par mladih lopova koji cijene njen apetit za nevolju i zajednički stvaraju život na londonskim ulicama.

Jednog dana Estellin žar za modom primijeti barunica von Hellman, modna legenda koja je nevjerojatno šik i stravično uzvišena - utjelovljuje ju dvostruka oskarovka Emma Thompson. No njihov odnos pokreće niz događaja i otkrića koji će potaknuti Estellu da prihvati svoju zlu stranu i postane podmukla, modno osviještena i puna želje za osvetom Cruella.

Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry i Kirby Howell-Baptiste također glume u filmu čiju redateljsku palicu drži Craig Gillespie.

Cruella u kina stiže 28. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala