Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao teaser za treći film u serijalu Poslije svega
Dramatičnost i senzualne scene odlika su i ovog nastavka naziva "After We Fell"

Stigao teaser za treći film u serijalu "Poslije svega"

Foto: YouTube

Nismo mislili da bi serijal Poslije svega (After) mogao biti dramatičniji nego dosad, ali zato je tu teaser trailer za treći film After We Fell koji će pokazati suprotno.

Voltage Pictures objavili su prvi teaser za treći film u franšizi koja je rađena prema seriji knjiga Anne Todd. Riječ je o serijalu koji govori o ljubavi i strasti dvoje mladih koje ne poznaju granice, a mnogi ga smatraju globalnom senzacijom kao što je to nekad bila Sumrak saga i Pedeset nijansi sive.

Prvi film Poslije svega predstavljen je 2019. kad smo upoznali mladu Tessu Young (Josephine Langford) koja je krenula na fakultet s puno ambicija i želja, ali je sve palo u vodu kad je upoznala tajanstvenog Hardina Scotta (Hero Fiennes Tiffin). Tessa i Hardin započet će intenzivnu ljubavnu vezu koja će se nastaviti u drugom filmu Poslije svega: Sudar koji je predstavljen godinu kasnije i koja je njihovu ljubav stavila na kušnju.

Treći film After We Fell, za koji danas predstavljamo prvi teaser, nalazi Tessu i Hardina koji nastoje popraviti svoju vezu nakon događaja iz prethodnog filma, a pred njih stižunajveći izazovi dosad. Film je krenuo u produkciju u rujnu prošle godine s tim da datum izlaska još nije poznat, samo se zna da bi premijera svakako trebala biti još ove godine. Režiju potpisuje Castille Landon, scenarij Sharon Soboil, a u ostalim ulogama su Arielle Kebbel, Mira Sorvino, Louise Lombard i Chance Perdomo.

Za sve obožavatelje serijala dobra je vijest što je u pripremi i četvrti film After Ever Happy koji će vrlo vjerojatno biti i posljednji. Anna Todd nakon knjige tog naziva nastavila je serijal knjigama Before koji služe kao prequel serijalu Poslije svega (After).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala