Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tjedan kasnonoćnih horor filmova
Na filmskom kanalu AMC ovog nas tjedna u kasnom večernjem terminu očekuju izvrsni horor filmovi

Tjedan kasnonoćnih horor filmova

Tjedan od 15. do 21. veljače na AMC-u je tjedan kasnonoćnih horor filmova.

Svakog dana u kasnom večernjem terminu čeka vas novi izvanredni horor film, a s gledanjem počinjemo već večeras.

Ponedjeljak, 15.2.21. JEZERO STRAHA 3
Krokodili ubojice i njihovo potomstvo teroriziraju stanovnike male zajednice. Može li itko zaustaviti ove hladnokrvne ubojice prije nego zatraže svoju sljedeću žrtvu?

Utorak, 16.2.21. JEZERO STRAHA ZAVRŠNO POGLAVLJE
Crno jezero je svetište za krokodile, okruženo električnom ogradom. Kada jedne noći ograda ostane otvorena (netko je zaboravi zaključati) krokodili pobjegnu. Srednjoškolski autobus nesvjesno ulazi u park. Na Rebi i šerifu je da spase djecu da ne postanu hrana za krokodile. Opasni divlji lovac Bicker pokušava iskoristiti situaciju u svoju korist.

Srijeda, 17.2.21. JEZERO STRAHA PROTIV ANAKONDE
Divovski krokodil ide glavom uz glavu s divovskom anakondom. Šerif grada mora pronaći
način da uništi dva čudovišta prije nego ubiju cijeli grad. Evo idealne prilike vidjeti surovu borbu dvije najsmrtonosnije zvijeri prirode. Tko je opasniji i jači – krokodil ili anakonda?

Četvrtak, 18.2.21. JEZERO STRAHA NASLIJEĐE 6
Grupa urbanih istraživača odlazi na mirno jezero u saveznoj državi Maine koje je dom smrtonosne i zaboravljene tajne. Na njihovu nesreću, brzo otkriju da nisu sami i nailaze na smrtonosnu prijetnju koja ih može sve pobiti - ogromnog krokodila. Oni pokušavaju otkriti što se događa i pobjeći, ali ih krokodil jednog po jednog ubija.

Subota, 20.2.21. KRALJEVSKA KOBRA
Mutirana zmija s pojačanom agresijom pobjegla je iz laboratorija tijekom eksplozije i terorizira stanovnike malog Kalifornijskog pivarskog grada. On je 15 metara dugo gigantsko čudovište s enormnim apetitom. Nakon niza smrti, grad na kraju dovodi stručnjaka za reptile i lovca. Što se dalje događa? Pa, gledajte!

Subota, 20.2.21. PIRANA 3DD
Iako je nekada bio korisna, obiteljski orijentirana atrakcija, vodeni park u vlasništvu Cheta (David Koechner) sada ima nudistički bazen i vodene striptizete. Chetova kći, morski biolog po imenu Maddi (Danielle Panabaker), nezadovoljna je promjenama, ali je nemoćna zaustaviti veliko otvaranje. Međutim, kada se škola proždrljivih, krvožednih prahistorijskih pirana probije s obližnjeg jezera Victoria u novootvoreni vodeni park, Maddi mora nekako spriječiti da posjetitelji parka postanu hrana za ribe. Nitko više nije siguran. Užas vreba tamo gdje ga najmanje očekujete.

Nedjelja, 21.2.21. FRANKENFISH
Genetski izmijenjena riba pustoši u malom ribarskom mjestu. Čudovišne, zmijolike ribe ostavljaju izmasakrirana ljudska tijela na obali rijeke i lokalne vlasti se moraju suočiti s dosad neviđenim predatorom. Ove zvijeri koje imaju sposobnost disanja i u vodi i izvan nje, nastale su genetskim inženjeringom, brze su i hrane se isključivo mesom. Dolaze stručnjaci i lovci, koji svaki s vlastitim motivima kreću u lov na "ribu". Glavni junaci uskoro postaju lovina koje "ribica" proganja uzvodno. U igru se uključuje i odvratno bogati lovac sa grupom plaćenika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala