Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najavljen novi Sonic, jedan detalj oduševio obožavatelje
U video najavi jasno se vidi Tailsov rep kojeg smo vidjeli na kraju prvog filma, a Jasonu Momoi navodno je ponuđena uloga Knucklesa

Najavljen novi "Sonic", jedan detalj oduševio obožavatelje

Foto: YouTube

Nakon što smo u lipnju prošle godine saznali kako je nastavak Sonica u planu, tek je sad studio Paramount objavio službeni naslov i logo koji otkriva puno više nego se na prvu čini!

Vijest o nastavku objavljena je na službenom Twitter računu za Sonic uz kratki promotivni video. Naslov je zasad vrlo jednostavan, Sonic the Hedgehog 2, ali upravo broj 2 na svom kraju ima dupli rep što obožavateljima govori kako će u nastavku veliku ulogu odigrati Tails, Sonicov najbolji prijatelj. Obožavatelji igrica oduševljeni su i glazbom te zvučnim efektima u videu.

Gotovo je sigurno da će u nastavku biti Tails, što ne čudi jer smo njegov lik mogli vidjeti na kraju prvog Sonica tijekom odjavne špice kad komentira kako je pronašao svog prijatelja. Mnogi komentiraju glasine kako nas očekuje još jedan lik iz Sonic igrica: Knuckles, kojem bi glas navodno trebao posuditi Jason Momoa, ali za to (još) nema službene potvrde.

Redatelj prvog Sonica Jeff Fowler režirat će i nastavak, a Pat Casey i Josh Miller također će ponovno raditi na scenariju. Ben Schwartz opet će posuditi glas Sonicu, a od potvrđenih glumaca još je Tika Sumpter u ulozi Maddie.

Podsjetimo, kad je objavljen prvi teaser za Sonic obožavatelji su bili razočarani jer je tadašnji CGI dizajn u potpunosti uništio Sonica. No, producenti su poslušali kritike i promijenili Sonicov izgled tako da je film stigao kasnije od planiranog što se na kraju isplatilo jer je Sonic: Super jež postao najisplativija adaptacija video-igrice u Sjevernoj Americi. Ukupna zarada na kraju je bila 319 milijuna dolara što je sasvim solidno s obzirom da je imao premijeru uz rani početak pandemije koronavirusa u svijetu (premijera je bila 12. veljače 2020.).

Sonic the Hedgehog 2 prema trenutnom planu i rasporedu u kinima očekujemo 8. travnja 2022. godine, a snimanje kreće u ožujku u Vancouveru i na Havajima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala