Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gina Carano otpuštena iz Mandaloriana
Glumica je svojim izjavama zaradila otkaz na popularnoj seriji kao i gubitak agencije

Gina Carano otpuštena iz "Mandaloriana"

Cara Dune više se neće vratiti u seriju Mandalorian. Lucasfilm je objavio kako glumica Gina Carano više nije zaposlenik njihovog studija te da ne planiraju više s njom ikada raditi u budućnosti. To je rezultat njenih izjava po društvenim mrežama, koje je kasnije izbrisala, od kojih je jedna bilo uspoređivanje muka konzervativnih glumaca u Hollywoodu s mukama Židova tijekom Holokausta.

"Gina Carano nije trenutno zaposlena u Lucasfilmu niti postoje planovi da to bude u budućnosti. Njene objave na društvenim mrežama koje komentiraju ljude temeljeno na njihovim kulturnim i vjerskim identitetima su odvratne i neprihvatljive.", piše u njihovoj službenoj objavi za medije.

Osim što očito Lucasfilm nema nikakve namjere bivšu MMA borkinju uključiti u buduće projekte Ratova zvijezda, čini se kako joj je cijela glumačka karijera na klimavim nogama jer ju je napustila i UTA agencija koja ju je do sada zastupala.

Carano je već duže u nemilosti fanova jer već neko vrijeme po društvenim mrežama stavlja transfobne objave, ismijava nošenje maski tijekom pandemije te širi neprovjerene informacije o namještanju izbora. Iako je navodno originalno trebala biti dio nove spin-off serije Rangers of the New Republic, priča se kako ju Lucasfilm već neko vrijeme želi i službeno otpustiti, otkako je krenula s neprihvatljivim objavama prije nekoliko mjeseci. No, čini se da posljednja objava bila kap koje je prelila čašu i zapečatila joj sudbinu u franšizi Ratova zvijezda.

Lik Care Dune bio je redovan u prve dvije sezone Mandaloriana, ali nije bilo poznato hoće li biti i u trećoj jer snimanje još nije krenulo. No sada znamo da ju zasigurno nećemo gledati.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala