Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amanda Seyfried dobit će počasnu nagradu na Santa Barbara Film Festivalu
Glumici će biti uručena Montecito Award za doprinos glumi i uspješnu karijeru, pogotovo za ulogu u drami "Mank"

Amanda Seyfried dobit će počasnu nagradu na Santa Barbara Film Festivalu

Foto: YouTube

Amanda Seyfried dobit će počasnu nagradu na Santa Barbara International Film Festivalu (SBIFF) na ovogodišnjoj ceremoniji 9. travnja.

Riječ je o takozvanoj Montecito Award kojom se daje priznanje za uspjeh u cjelokupnoj karijeri, a ime je dobila prema jednom od najljepših područja u Santa Barbari. Ovu nagradu prošlih su godina dobili Lupita Nyong’o, Melissa McCarthy, Saoirse Ronan, Isabelle Huppert, Sylvester Stallone, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Daniel Day-Lewis, Geoffrey Rush, Julianne Moore, Kate Winslet, Javier Bardem, Bill Condon i Naomi Watts.

Seyfried je nedavno dobila nominaciju za Zlatni globus i za Critics' Choice Award za svoju ulogu u biografskoj drami Mank, filmu koji je ovogodišnji favorit na raznim filmskim nagradama te za koji kritičari imaju samo riječi hvale, posebice za njezinu glumu te za glumu glavnog glumca Garyja Oldmana.

"Amanda nam je donijela jednu od najboljih glumačkih interpretacija u 2020. godini u filmu Mank i to nas je nagnalo da razmislimo o njenoj cijeloj karijeri. Ovo je za nju definirajuća uloga, a nama je omogućila da zaista otkrijemo njezinu veličinu", stoji u izjavi izvršnog direktora SBIFF-a Rogera Durlinga.

Talentiranu glumicu osim u drami Mank uskoro ćemo gledati u Netflixovom triler hororu Things Heard & Seen u kojem ima glavnu ulogu (bit će dostupan od 30. travnja) te koji je snimljen prema romanu All Things Cease to Appear Elizabeth Brundage, a do kraja godine s prikazivanjem bi trebala krenuti drama A Mouthful of Air za koju režiju i scenarij potpisuje Amy Koppelman, a glumački su joj partneri Britt Robertson, Jennifer Carpenter, Finn Wittrock i Paul Giamatti.

36. Santa Barbara International Film Festival održat će se od 31. ožujka do 10. travnja tako da će Seyfried priznanje primiti predzadnji dan Festivala. Drama Mank dostupna je i kod nas na hrvatskom Netflixu, i to od 4. prosinca prošle godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala