Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reklama o kojoj se priča: Timothée Chalamet kao sin Edwarda Škarorukog
Jedan od komentiranijih videa sa Super Bowla nije najava filma ili serije, već reklama koja se svidjela i samom Timu Burtonu

Reklama o kojoj se priča: Timothée Chalamet kao sin Edwarda Škarorukog

Foto: YouTube/Cadillac

Kao i svake godine na Super Bowlu, tako smo i ove dobili odlične najave za filmove i serije, ali i za reklame. Jedna od najkomentiranijih i najzapaženijih je ona za Cadillac koja je napravljena kao nastavak priče o Edwardu Škarorukom.

Glavna zvijezda reklame svakako je Timothée Chalamet kao Edgar, sin Edwarda Škarorukog s tim da Winona Ryder reprizira svoju ulogu Kim kao njegove majke. Podsjetimo, fantastična drama Edward Škaroruki iz 1990. godine bila je veliki hit vizionara Tima Burtona u kojoj je naslovnu ulogu ponio Johnny Depp, dok je Ryder bila njegova simpatija Kim koja ga je krenula upoznavati s vanjskim svijetom.

U spotu saznajemo kako je Edgar naslijedio očeve metalne oštrice umjesto ruku čime se suptilno maknulo Deppa iz priče jer je glumac već zamoljen napustiti projekte nakon što je izgubio parnicu protiv britanskog tabloida koji ga je nazvao zlostavljačem.

Ryder je u razgovoru za Variety rekla kako je zaista htjela glumiti Kim u reklami: "Svidjela mi se ideja da radim s Timothéejem, ali i što je reklama za električni auto što smatram da je korisno." Navela je i kako su se odmah složili te da je Timothée talentiran i drag.

O svemu se oglasio i sam Tim Burton koji je počašćen reklamom: "Rijetkost je da nešto na čemu si radio i na što si ponosan živi i napreduje i nakon 30 godina. Bilo je zabavno vidjeti kako se Edgar nosi s novim svijetom! Nadam se da se reklama svidjela i obožavateljima i onima koji su se prvi put susreli s Edwardom Škarorukim."

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala