Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Male stvari Denzela Washingtona i dalje najgledaniji u kinima
U akcijskom krimi trileru glume još dva Oskarovca, Rami Malek i Jared Leto

Film "Male stvari" Denzela Washingtona i dalje najgledaniji u kinima

Foto: YouTube

Kino dvorane diljem svijeta ili su zatvorene ili rade uz stroge epidemiološke mjere zbog koronavirusa pa ponuda novih filmova i nije velika kao prije, ali zato akcijski kriminalistički triler Male stvari (The Little Things) već drugi tjedan drži prvo mjesto gledanosti u kinima u kojima se prikazuje.

Film je predstavljen kao triler u kojem glavne ulogu imaju čak tri dobitnika Oscara, a to su Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto. Washington se nalazi u ulozi zamjenika šerifa Joea Deacona zvanog Deke koji je poslan u Los Angeles gdje se mora udružiti s drugim policajcem, Jimom Baxterom (Malek) kako bi riješili vrlo težak slučaj serijskog ubojice. Naizgled jednostavan zadatak pretvorit će se u puno više jer će dvojac otkriti tajne koje su trebale ostati skrivene, a Leto se nalazi u ulozi glavnog sumnjivca za zločine.

U Sjevernoj Americi tijekom drugog vikenda prikazivanja zaradio je 2,1 milijun dolara, a u ostatku svijeta još 1,4 milijuna (s 20 tržišta). Do današnjeg dana ovaj film, koji nosi i oznaku R, ukupno je zaradio 13 milijuna dolara (7,8 milijuna u Sjevernoj Americi i Kanadi te još 5,2 milijuna u ostatku svijeta) što je sasvim dobra zarada s obzirom na trenutnu pandemiju.

Film je režirao John Lee Hancock koji je napisao i scenarij, a u ostalim ulogama su Natalie Morales, Chris Bauer i Terry Kinney. Kritičari mu nisu previše naklonjeni: hvale interpretacije glavnih glumaca, režiju i atmosferu, dok scenarij smatraju već viđenim (neki ga čak uspoređuju s kultnim trilerom Sedam). Leto je za svoju ulogu (zasad) nominiran u kategoriji najboljeg sporednog glumca za nagrade Zlatni globus i Screen Actors Guild Awards.

Triler Male stvari u hrvatskim kinima se prikazuje od 28. siječnja kad je također bio najgledaniji, prema informaciji Blitza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala