Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stižu nove epizode serije Ljubav osvetnika
Veliki povratak omiljene serije "Ljubav osvetnika" s novim nastavcima od 8. veljače na Novoj TV

Stižu nove epizode serije "Ljubav osvetnika"

Nagrađivana turska dramska serija Ljubav osvetnika vraća se na Novu TV s novim nastavcima u ponedjeljak, 8. veljače. Ova turska uspješnica kroz priču o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete gledateljima je predstavila odnos između Rejan i Mirana, mladih ljubavnika čija je zajednička budućnost stavljena na kušnju zbog zavjere njihovih moćnih obitelji.

Unatoč tome što je Miran cijeli život proveo žudeći za osvetom i mrzeći Rejan, neočekivana ljubav koja je nastala među zaraćenim stranama iz epizode u epizodu prkosila je ostalim članovima zavađenih obitelji, a ponajviše Miranovoj baki Azize kao glavnome pokretaču osvetničkih planova.

U posljednjoj emitiranoj epizodi, gledatelji su imali prilike vidjeti konačan potez Azize koja je ispalila metak osvete prema Rejaninoj obitelji, a radnja novih epizoda nastavlja se nakon velike kulminacije te obećava brojne obrate i neočekivane zaplete unutar dvije obitelji koje nikada ne miruju. Kakva će biti sudbina nemoguće ljubavi i hoće li davno zaraćene obitelji zakopati ratne sjekire, otkrit će novi uzbudljivi nastavci.

Raskošnu produkciju serije s brojnim povijesnim lokalitetima prepoznali su ne samo gledatelji Nove TV, već i gledatelji diljem svijeta. Serija je tako osvojila brojne nagrade koje govore u prilog tome da se njezina popularnost proširila preko međunarodnih granica. U 2020. serija je obarala rekorde gledanosti izvan Turske te osvojila brojne prestižne nagrade izraelskog TV programa specijaliziranog za turske sapunice u kategorijama za najbolju seriju, najbolji televizijski par, najbolju glumicu te najbolju mladu glumicu. Priznanja seriji stigla su i iz Španjolske gdje je publika glavne i sporedne likove serije također uvrstila u kategorije najboljih.

Nove nastavke turske uspješnice Ljubav osvetnika pratite od ponedjeljka, 8. veljače od 18.15 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala