Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Opet problemi za Čudesne zvijeri 3: snimanje pauzirano zbog koronavirusa
Studio Warner Bros. morao je zaustaviti snimanje zbog jednog pozitivnog slučaja na setu

Opet problemi za "Čudesne zvijeri 3": snimanje pauzirano zbog koronavirusa

Foto: YouTube

Snimanje novih Čudesnih zvijeri (Fantastic Beasts) ponovno je stavljeno na čekanje.

Warner Bros. ovaj je put morao zaustaviti snimanje filma Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 nakon što je javnosti nepoznati član ekipe pozitivan na koronavirus.

"Dijagnoza je potvrđena nakon redovitih testiranja koje neprestano provodimo zbog zdravstvene sigurnosti tako da je sad cijela ekipa u izolaciji. Za svaki slučaj produkcija Čudesnih zvijeri 3 je pauzirana i nastavit će se kad ponovno budu zadovoljene zdravstvene smjernice", rekao je glasnogovornik Warner Bros.-a za Variety.

Nastavak Harry Potter spin offa snima se u Leavesdenu u Engleskoj i režira ga David Yates, koji je režirao i prethodna dva filma te nekoliko nastavaka o Harryju Potteru. U glavnim ulogama su Eddie Redmayne (Newt Scamander) i Jude Law (Albus Dumbledore), a umjesto Johnnyja Deppa koji je bio zamoljen maknuti se s projekta zbog izgubljene parnice protiv tabloida The Sun (više o tome ovdje), jedna od glavnih uloga pripala je Madsu Mikkelsenu (Gellert Grindelwald).

Podsjetimo, snimanje filma trebalo je krenuti još u ožujku prošle godine kad je prvotno stopirano zbog početka pandemije koronavirusa pa je krenulo tek u rujnu. Ubrzo su počeli problemi s Deppom i pronalaskom njegove zamjene, no iz studija su tada naveli kako nisu u velikom gubitku vremena jer Deppove scene nisu niti bile snimljene. Datum je bio pomican sa studenog 2020. na studeni 2021., da bi nakon svih navedenih događaja bio zakazan za srpanj 2022. godine.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći gledali smo 2016. i imale su veliki uspjeh kod kritike i publike te zaradile 814 milijuna dolara diljem svijeta, a nastavak dvije godine kasnije Grindelwaldova zlodjela bio je nešto manje uspješan sa 655 milijuna dolara. Treći film očekuje se četiri godine nakon drugog, konkretno 15. srpnja 2022. ako ne dođe do još nekih problema u produkciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala