Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte trailer za Moxie, film o učenicama koje pokrenu revoluciju
Amy Poehler donosi priču o feminističkoj revoluciji u srednjoj školi

Pogledajte trailer za "Moxie", film o učenicama koje pokrenu revoluciju

Foto: YouTube

Amy Poehler pokreće revoluciju i to u srednjoj školi svoje kćeri!

Netflix je objavio prvi trailer za humornu dramu Moxie o djevojkama koje će se suprotstaviti seksističkim normama u srednjoj školi i to tako što će pokrenuti punk rock publikaciju.

Hadley Robinson glumi Vivian, 16-godišnjakinju koja nastoji biti nevidljiva kako bi izbjegla uznemiravanje i ruganje ostalih učenika koji djevojke rangiraju po dijelovima tijela i privlačnosti. Njezina percepcija života u srednjoj školi će se promijeniti kad upozna novu učenicu (Alycia Pascual-Pena) koja će joj pokazati da djevojke u srednjoj školi ne trebaju trpiti takvo maltretiranje.

Njih će dvije zajedno, uz pomoć Vivianine majke (Poehler) koja ima buntovnu prošlost, objaviti kratku anonimnu publikaciju (zine) koju će nazvati Moxie kojom će postati središte feminističke pobune.

"Ako ne radiš apsolutno ništa onda si i ti dio problema. Užasno je što nas ignorirate i gurate u stranu i što nitko ništa ne poduzima, niti nas ne sluša", u traileru kaže Vivian svojem profesoru.

Film je snimljen prema romanu Jennifer Mathieu, a scenarij su napisale Tamara Chestna i Dylan Meyer. U ostalim ulogama su Lauren Tsai, Patrick Schwarzenegger, Nico Hiraga, Sydney Park, Josephine Langford, Clark Gregg, Josie Totah, Anjelika Washington, Charlie Hall, Sabrina Haskett, Ike Barinholtz i Marcia Gay Harden.

Humorna glazbena drama Moxie na Netflixu će biti dostupna od 3. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala