Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Radi se nastavak Cloverfielda
Obožavatelji se ovom nisu nadali jer je "The Cloverfield Paradox" podbacio

Radi se nastavak "Cloverfielda"

Foto: YouTube

Paramount i Bad Robot J.J.-a Abramsa angažirali su Joea Bartona da napiše scenarij zasad neimenovanog direktnog nastavka horora Cloverfield koji je 2008. godine oduševio svijet i stekao brojne obožavatelje.

Monster movie te je godine bio ogroman hit sa zaradom od 172 milijuna dolara diljem svijeta (budžet je bio samo 25 milijuna dolara) te je pokrenuo nove filmove smještene u Cloverfield svijet. Originalni Cloverfield koristio je tada popularnu tehniku snimanja iz perspektive male prenosive kamere da bi efekt bio što strašniji, no nastavak neće biti napravljen u tom stilu, piše The Hollywood Reporter.

Cloverfield je pratio sudbinu šestero mladih ljudi koji su bježali od ogromnog čudovišta, a svi detalji o njemu tada su bili držani u tajnosti što je sve skupa bila odlična ideja jer je na kraju imao fantastičan uspjeh. Režirao ga je Matt Reeves kojem je film omogućio daljnje velike filmske redateljske projekte (trenutno snima novi The Batman s Robertom Pattinsonom), a u njemu su među ostalim glumili Lizzy Caplan i T.J. Miller.

2016. godine uslijedio je SF triler 10 Cloverfield Lane o djevojci koja se nakon nesreće probudila u podrumu nepoznatog muškaraca koji tvrdi da ju je spasio od ekološke katastrofe koja se u međuvremenu dogodila u svijetu. Film je ostvario sasvim dobar uspjeh i zaradio je 110 milijuna dolara (budžet oko 15 milijuna), te je hvaljen za glumačke izvedbe, scenarij i atmosferu. No, dvije godine nakon njega na Netflix je stigao The Cloverfield Paradox koji nije dobro prošao kod kritike tako da se obožavatelji nisu previše nadali novom filmu. No, Hollywood je ipak pun iznenađenja!

Detalji o nastavku drže se u strogoj tajnosti tako da se ne zna niti okviran datum izlaska filma.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala