Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Triler Male stvari privukao gledatelje u kina, iako je dostupan i na streamingu
Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto zvijezde su psihološkog trilera koji je dostupan i na platformi HBO Max

Triler "Male stvari" privukao gledatelje u kina, iako je dostupan i na streamingu

Foto: YouTube

Warner Bros. u četvrtak je predstavio svoj novi film koji je premijerno došao u kina i na streaming platformu HBO Max i prvi rezultati gledanosti prilično su dobri.

Psihološki triler Male stvari (The Little Things) jedan je od 17 ovogodišnjih filmova koje će studio Warner Bros. istovremeno pustiti u kinima i na HBO Max streamingu, a ovaj je film u Sjevernoj Americi uspio zaraditi 4,8 milijuna dolara iako je mjesečna naknada za HBO Max manja nego kino ulaznica u nekim državama. Ukupna zarada iznosi 7,6 milijuna dolara što je sasvim zadovoljavajuće s obzirom na pandemiju koja je ponovno zatvorila kina u nekim područjima, te na dostupnost na navedenom streamingu.

U ovom napetom trileru glavne uloge imaju poznata imena i to Oskarovci: Denzel Washington i Rami Malek glume policajce koji se moraju udružiti kako bi pronašli opakog ubojicu kojeg pak glumi Jared Leto, a naizgled jednostavan zadatak pretvorit će se u puno više jer će Malek otkriti razne tajne koje bi moglo puno toga dovesti u pitanje.

Režiju i scenarij potpisuje John Lee Hancock (Kako je spašen gospodin Banks, Priča o prvaku), a u ostalim ulogama su Natalie Morales, Chris Bauer i Terry Kinney. Kritičari film nisu baš dobro ocijenili, ali čini se kako to gledateljima ne smeta jer izbor u kinima i nije nešto velik.

Film Male stvari od 28. siječnja možete gledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala