Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hannibalova popularnost na Netflixu potaknula priče o četvrtoj sezoni
Zvijezda serije "Hannibal", Mads Mikkelsen, otkrio detalje o potencijalnom nastavku serije

"Hannibalova" popularnost na Netflixu potaknula priče o četvrtoj sezoni

Prošlo je skoro šest godina otkako je serija Hannibal završila s prikazivanjem te skoro četiri otkako smo posljednji put čuli bilo kakve vijesti o potencijalnom nastavku. Prije nekoliko godina je Bryan Fuller, jedan od tvoraca serije, otkrio kako su započeli razgovori oko četvrte sezone, ali očito se od toga odustalo.

U međuvremenu je serija stigla na Netflix, koji joj je očito udahnuo novi život te se ponovno pojavilo pitanje o vraćanju u život omiljene serije. To pitanje dodatno je potaknuo i Mads Mikkelsen, glumac koji se nalazio u naslovnoj ulozi u prve tri sezone.

Mikkelsen je u nedavnom razgovoru za podcast Happy Sad Confused rekao kako smatra da postoje šanse za još epizoda. Iako ništa nije službeno potvrdio, glumac je rekao kako se budućnost serije promijenila nakon što je našla novi život - i novu publiku - Na Netflixu: "Otkako je serija pronašla novi dom na Netflixu razgovori su opet započeli... Mislim da nitko živ od filmske ekipe ne bi rekao "ne, hvala". Svi smo u tome strašno uživali."

Naravno, pojačana gledanost serije i interes svih uključenih nije dovoljan da se stvari pokrenu no svi se nadaju kako će Netflix i NBC napokon uslišati molbe obožavatelja, koji smatraju da bi se priča mogla nastaviti normalno, bez obzira na ovoliku veliku pauzu.

Samo otkazivanje serije nakon treće sezone došlo je kao iznenađenje, s obzirom na to da su imali dobru gledanost i dobre kritike. Navodno je bila neka priča oko prava na likove koje je Fuller htio koristiti u daljnjim sezonama, a nije smio, pa se priča nije ni nastavila. Hoće li riješiti ta pravna pitanja i ima li uopće stvarnog interesa da se investira u nove epizode za sada ne znamo. Možemo se samo nadati da je Netflix seriji dao novi vjetar u leđa koji će rezultirati i novom sezonom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala