Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko ubija u Brokenwoodu?
Novi nastavci izvrsne novozelandske kriminalističke serije stižu na male ekrane

Tko ubija u Brokenwoodu?

HTV prikazuje nove nastavke izvrsne novozelandske kriminalističke serije s radnjom u gradiću Brokenwoodu. U subotu 30. siječnja u 14:20 na Drugom slijedi druga epizoda kriminalističke serije u kojoj inspektor Mike Shepherd, detektivka Kristin Sims i Sam Breen moraju otkriti gdje se nalazi tijelo lokalnog pjesnika Declana O'Gradyja, u čijem je lijesu pronađeno tijelo mlade žene.

Naime, omiljeni lokalni pjesnik Declan O'Grady preminuo je od raka, a stanovnici Brokenwooda ga na posljednji počinak ispraćaju u crkvi svetog Jude. No zlo nikad ne dolazi samo: lijes slučajno ispadne iz mrtvačkih kola, ali u njemu nije Declanovo tijelo, nego mlada žena na kojoj je prepoznatljiva samo grimizna tetovaža.

To klupko neobičnih okolnosti moraju rasplesti Mike, Kristin i Breen. Posljednji koji je vidio Declanovo tijelo nesretni je upravitelj pogrebnog zavoda Warren Bugle preko kojeg trag vodi do Wadsworth Manora. Ondje se noć prije Declanove smrti odigralo zagonetno uprizorenje, a istetovirana žena sudjelovala je u igri za koju se ispostavilo da joj je bila posljednja u životu.

Uz iskusnog detektiva nepogrešivog instinkta Mikea Shepherda (Neill Rea) i njegovih suradnika detektivke Sims (Fern Sutherland) i Breena (Nic Sampson), postoje još dva glavna lika. Jedan su lokacije smještene u raznolikom i prelijepom novozelandskom krajoliku: rijeke, jezera, farme, vinogradi, plaže, zaljevi i šikare. A drugi je izvorna novozelandska country glazba.

U seriji Brokenwood Mysteries 3 uz gore spomenute glume i Pana Hema-Taylor (Jared Morehu), Christina Ionda (Gina Kadinsky) te drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala