Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson se kandidirao za predsjednika u novom traileru za Young Rock
Humoristična serija o životu svestranog sportaša i glumca premijerno kreće 16. veljače

Dwayne Johnson se kandidirao za predsjednika u novom traileru za "Young Rock"

Foto: YouTube

Nakon kratkog teaser trailera objavljenog početkom prošlog tjedna, NBC je jučer objavio cijelu najavu za svoju novu humorističnu seriju Young Rock.

Nova najava donosi nam još uvida u to kako je izgledao put Dwaynea Johnsona od običnog klinca s Havaja do velike sportaške zvijezde, te kasnije jednog od najpoznatijeg imena u Hollywoodu. U najavi možemo vidjeti samog Johnsona kako glumi samog sebe kao predsjedničkog kandidata 2032. godine kad se osvrće na svoj životni put.

"Kako biste me razumjeli, morate razumjeti otkuda potječem", kaže u najavi. Serija prati tri različita poglavlja u Johnsonovu životu: od odrastanja u snažnoj i povezanoj obitelji, raznih ljudi iz profesionalnog hrvanja koji su bili dio njegovog života i koje je smatrao superjunacima, do nogometa na Sveučilištu Miami.

The Rocka glume tri glumca u različitoj dobi: njegovu 10-godišnju verziju igra Adrian Groulx, 15-godišnjaka Bradley Constant i Uli Latukefu utjelovio je The Rocka u razdoblju od 18. do 20. godine. The Rock bi se osobno trebao pojaviti u svakoj epizodi prve sezone, a u ostalim ulogama su Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Ana Tuisila, Fasitua Amosa i John Tui. Showrunnerica i autorica serije je Nahnatchka Khan koja je navela kako možemo očekivao dosta cameo uloga nekad poznatih hrvača čime se ovom sportu želi odati počast, kao i Johnsonovu preminulom ocu, Rockyju Johnsonu.

Serija Young Rock na NBC-u kreće 16. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala