Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Hrvati poludjeli za novim Zvjezdanim stazama
U prva dana u domaćim ih je kinima pogledalo 13.177 gledatelja - vrlo rijetko za naše prilike

I Hrvati poludjeli za novim "Zvjezdanim stazama"

Novi nastavak "Zvjezdanih staza" poharao je, nakon američkih, i hrvatske gledatelje, doduše, s puno skromnijom brojkom prodanih ulaznica. Ipak, 13.177 gledatelja u prva dana prikazivanja i više je nego solidan rezultat pa se "Zvjezdane staze" već svrstavaju u jedan od najuspješnijih filmova ove godine u Hrvatskoj.

Redatelj J.J. Abrams ("Nemoguća misija 3", "Cloverfield") okupio je široj publici relativno nepoznatu glumačku ekipu na čelu s Chrisom Pineom, Zacharyjem Quintoom i Zoe Seldana kako bi ovom bezvremenskom serijalu udahnuo potpuno drugačiji izgled kakav nikad ranije nije viđen. Broj gledatelja u Hrvatskoj prvog vikenda očito ide u prilog njegovoj odluci, jer se radi o najboljem SF otvaranju ove godine, najboljem kino otvaranju kompanije Paramount ove godine i drugom najboljem kino otvaranju općenito ove godine (nakon "Milijunaša s ulice").

Nije nevažno spomenuti da se, za razliku od SAD-a gdje se film "X-Men početak: Wolverine" otvorio bolje od "Zvjezdanih staza", u našoj državi dogodila upravo obrnuta situacija – zvjezdana flota Enterprisea na taj je način imala bolje otvaranje za čak 27% od Wolverinea i njegove ekipe.

Osim toga, otvaranjem s brojkom 13.177 gledatelja "Zvjezdane staze“ imale su za 34% bolje otvaranje od filma "Batman početak“, 66% bolje otvaranje od filma „"Iron-Man“, 115% bolje otvaranje od filma "Jumper“ i čak 211% bolje otvaranje od filma "Cloverfield“, posljednjeg redateljskog uratka J. J. Abramsa iz 2007. godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala