Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.1.
Subotnja večer donosi zbilja velik izbor hit filmova, novijeg i starijeg datuma!

TV Preporuke dana – Subota 16.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

SP u rukometu: Alžir – Island, RTL u 20:20 sati

Čovjek i divljina, HTV 2 u 20:35 sati
Istraživač Ben Fogle predstavlja novu skupinu neustrašivih pojedinaca koji su se preselili u divljinu te iz temelja promijenili život.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:25 sati
Kako bi povećala produktivnost, Dee u Dennisov i Macov stan dovede tvrtku za sobe za bijeg. Hoće li pobjeći? Tko će biti najbolji? Što može poći po zlu?

FILMOVI

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 19:55 sati
"Rođen sam pod neobičnim okolnostima." Tako počinje priča o neobičnom slučaju Benjamina Buttona, snimljena po knjizi F. Scotta Fitzgeralda. Film je nominiran za čak trinaest Oskara, uključujući i one za najbolji film, najbolju glavnu mušku ulogu i najbolju režiju.

Sedmorica veličanstvenih, HTV 1 u 20:10 sati
Redatelj Antoine Fuqua donosi nam vlastitu modernu viziju klasične priče Sedmorica veličanstvenih u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures.

Osvetnik, Nova TV u 20:15 sati
Remake filma Death Wish iz 1974. godine, nastalog prema istomenom romanu Briana Garfielda., o uglednom kirurgu koji odluči uzeti pravdu u svoje ruke.

Dina - pješčani planet, HTV 3 u 20:25 sati
Američki SF film Davida Lyncha iz 1984. nastao je po istoimenom romanu Franka Herberta iz 1965. U glavnoj ulozi pojavio se Kyle MacLachlan, a u sporednim ulogama nastupa i ansambl poznatih američkih i europskih glumaca kao što su Sting, Jose Ferrer, Virginia Madsen, Linda Hunt, Patrick Stewart, Max von Sydow i Jürgen Prochnow.

Everest, RTL u 22 sata
Priča temeljena na nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara.

Skyfall, Nova TV u 22:10 sati
Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na osobne žrtve.

Sluškinjina priča, HTV 3 u 22:35 sati
U imaginarnom, sumornom svijetu budućnost, Amerika je toliko zagađena da su sve žene sterilne. Djevojku koja je još uvijek plodna vlasti prisile da bude surogat majka koja će rađati djecu vladajućoj klasi.

Matrix Revolutions, Doma TV u 22:45 sati
Spašavajući smrtno ranjenu Trinity i boreći se protiv agenta Smitha, Neo je i sam teško ranjen pao u komu. Na virtualnoj postaji podzemne željeznice mora odabrati između života i smrti…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala