Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tužne vijesti za obožavatelje: dvije romantične franšize završavaju ove godine
"The Kissing Booth" i "To All the Boys" doći će svom kraju izlaskom trećeg filma

Tužne vijesti za obožavatelje: dvije romantične franšize završavaju ove godine

Foto: YouTube

Iz Netflixa stižu tužne vijesti za obožavatelje romantičnih komedija The Kissing Booth i To All the Boys: obje franšize završit će ove godine kad bude prikazan treći film The Kissing Booth 3, odnosno To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.

Kad je 2018. izišao prvi The Kissing Booth film, direktor sadržaja za Netflix Ted Sarandos izjavio je kako je tada bio najgledaniji film u državi. Nastavak The Kissing Booth 2 premijerno je dostupan od 24. srpnja 2020. i bio je treći najgledaniji sadržaj taj vikend da bi na kraju godine bio jedan od najpopularnijih naslova 2020. godine.

Navedena franšiza prati najbolje prijatelje Elle Evans (Joey King) i Leeja Flynna (Joel Courtney) čije se prijateljstvo održalo zahvaljujući određenim pravilima, a jedno jest da se Elle ne smije zaljubiti u Leejevog starijeg brata Noaha (Jacob Elordi). U drugom filmu pratimo nastavak veze između Elle i Noaha koju će ugroziti novi dečko u školi (Taylor Zakhar Perez), dok će u trećem filmu Elle morati donijeti odluku života: otići za Noahom na Harvard ili s najboljim prijateljem Leejem na UC Berkeley, njihov fakultet iz snova.

Slično je bilo i s filmovima To All The Boys: prvi To All the Boys I’ve Loved Before dostupan je na Netflixu od ljeta 2018. i ubrzo je postao jedan od najgledanijih originalnih filmova kojem su se gledatelji rado vraćali. U veljači prošle godine To All the Boys: P.S. I Still Love You ponovio je taj uspjeh.

U ovoj franšizi u središtu priče imamo Laru Jean Covey (Lana Condor) koja napiše ljubavna pisma svim svojim simpatijama kako bi se na taj način oprostila od njih. Do problema dolazi kad njezina mlađa sestra pošalje ta pisma pa Lari Jean počnu prilaziti simpatije kojima je pisala. Nakon što uđe u vezu s jednim od njih, Peterom (Noah Centineo), u drugom će se filmu pojaviti još jedna njezina simpatija, John (Jordan Fisher). U trećem filmu Lara Jean morat će odlučiti kako želi da joj život izgleda nakon srednje škole.

The Kissing Booth 3 još nema definiran datum premijere, a To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean na Netflixu će se naći točno godinu dana nakon prethodnog nastavka, 12. veljače ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala