Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte cijelu najavu za seriju Clarice
Radnja serije smještena je godinu dana nakon događaja iz filma "Kad jaganjci utihnu", a premijerno kreće za mjesec dana

Pogledajte cijelu najavu za seriju "Clarice"

Foto: YouTube

Mjesec dana nakon kratkog teasera za seriju Clarice, mreža CBS je na Twitteru objavila cijeli trailer za prequel kultnog filma Kad jaganjci utihnu.

Psihološka horor serija smještena je godinu dana nakon događaja iz filma i prati FBI agenticu Clarice Starling (Rebecca Breeds) i njezin povratak na teren nakon stravičnih događaja iz filma. Zavirit ćemo u njezinu kompleksnu psihu koja je posljedica problematičnog djetinjstva, a koja će joj dati snage da pronađe svoj glas dok radi u muškom svijetu, kao i da pobjegne od obiteljskih tajni koje su je proganjale cijeli život.

U najavi možemo vidjeti Clarice koja se vraća na posao pod pritiskom pravobraniteljice Ruth Martin (Jayne Atkinson), a istovremeno se mora nositi sa slavom i negativnostima koje je prate od Buffalo Bill slučaja iz filma.

Produkciju potpisuju Alex Kurtzman i Jenny Lumet, dok su uz Breeds i Atkinson u ostalim ulogama Maya McNair, Nick Sandow, Erica Anderson i Lara Binamé.

S obzirom na uspjeh filma Hannibal s Anthonyjem Hopkinsom iz 2001. godine u kojem je Clarice glumila Juliane Moore (i na koji trebate zaboraviti kad ćete gledati novu seriju Clarice jer se ona vodi kao pravi nastavak filma Kad jaganjci utihnu) i serije Hannibal s Madsom Mikkelsenom iz 2013. godine, CBS računa na sličan uspjeh sa svojom novom serijom.

Serija Clarice premijerno kreće 11. veljače na CBS-u i imat će deset epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala