Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Holland u svojoj najzrelijoj ulozi u utrci za Oscara u filmu Cherry
Braća Russo predstavila su isječak za svoju kriminalističku dramu, prvi redateljski projekt nakon "Osvetnika"

Tom Holland u svojoj najzrelijoj ulozi u utrci za Oscara u filmu "Cherry"

Foto: YouTube

Anthony i Joe Russo, redatelji popularnih filmova o Osvetnicima Rat beskonačnosti i Završnica, na društvenim mrežama objavili su prvi isječak iz najnovijeg projekta, kriminalističke drame Cherry.

Ono po čemu se film odmah ističe jest glavna uloga u kojoj se nalazi Tom Holland, a u isječku ga možemo vidjeti kao naslovnog lika koji dolazi na intervju kako bi pristupio vojsci. Njegova uloga već sad slovi kao najzrelija dosad i mnogi ga ističu kao jednog od favorita za prestižnu nagradu Oscar.

Za film Cherry dostupan je samo kratki sažetak: bolničar koji je radio u vojsci pati od posttraumatskog stresa te postaje serijski pljačkaš banaka nakon što se našao u velikim dugovima zbog ovisnosti o drogama.

Iako Holland ima samo 24 godine već je jedan od najpopularnijih mladih talenata u industriji, a riječi hvale za njega ima i kolega iz Osvetnika i Spider-Mana Robert Downey Jr. koji je nahvalio film Cherry: "Iskreno, ovo je jedan od onih filmova koji, kad slučajno naletite na njega i za pet godina, morat ćete ga ponovno pogledati. To je jedan od najvećih komplimenata koji mogu dati filmu, taj da 'podnosi' ponovno gledanje."

U ostalim ulogama su Bill Skarsgard, Jack Reynor, Michael Gandolfini, Ciara Bravo, Kelli Berglund, Thomas Lennon i Jeff Wahlberg. Scenarij su napisale Angela Russo-Otstot i Jessica Goldberg prema istoimenom romanu Nica Walkera.

Cherry će se u odabranim kinima naći 26. veljače, nakon čega stiže na Apple TV+ 12. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala