Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.1.
Večeras pogledajte omiljene serije, TV premijeru obiteljske komedije "Gregov dnevnik" i dokumentarni film o legendarnoj Ruth Bader Ginsburg

TV Preporuke dana – Petak 8.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Ambasadorova kći, Nova TV u 21:30 sati
Kada Nare sazna da se Sandžar vratio kući s Menekše, uništi dokaze njihova braka ugravirane u maslinu, a time i svaki znak epske ljubavi. Više ne postoji Sandžarova Nare, samo Nare.

Zla krv, HTV 2 u 22:35 sati
Dez smatra da je sve bliže istini nakon što mu Jim pokušava objasniti što se događalo uoči Paulove smrti. Fiona se sprema na put s Gillian, ali Paul strepi da će ga zauvijek ostaviti.

FILMOVI

Gregov dnevnik: Dugo putovanje, RTL u 20 sati – TV premijera
Putovanje obitelji Heffley na zabavu za bakin 90. rođendan na urnebesan način skrene s kursa zahvaljujući Gregovu planu da stigne na konvenciju videoigara. Ova se pustolovina pretvori u iskustvo koje Heffleyi nikada neće zaboraviti.

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, HTV 1 u 20:10 sati
Crni biser je gusarski brod o kojemu govore mnoge karipske legende. Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga kapetana Barbosse jedne noći napada palaču britanskoga guvernera Swanna i otima njegovu jedinu kćer Elizabeth. Iako je djevojka obećana drugome, mladi kovač Will Turner odluči krenuti u potragu za fantomskim brodom.

Povratak u budućnost III, RTL u 21:45 sati
Treći dio serijala snimljen je istovremeno kada i drugi, a u kinima je distribuiran nekoliko mjeseci nakon njega. Poput prethodnih i ovaj je umjetnički vrijedan film, dostojan završetak jedne od najvećih trilogija u povijesti filmske umjetnosti. Film je realizirala ista ekipa: briljantni redatelj Robert Zemeckis, scenarist i njegov veliki prijatelj Bob Gale i sjajni glumci predvođeni Michaelom J. Foxom i Christopherom L. Lloydom.

Moja lažna žena, Nova TV u 23 sata
Plastični kirurg boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

Ruth Bader Ginsburg, HTV 3 u 23:20 sati
Ruth Bader Ginsburg iza sebe je imala opsežno pravno naslijeđe i bila je neočekivana ikona pop-kulture. Ali njezin jedinstveni osobni put do najvišeg suda u Sjedinjenim Državama u velikoj je mjeri bio nepoznat, čak i njezinim najvećim obožavateljima. Dokumentarni film donosi uvid u život i karijeru Ruth Bader Ginsburg.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala