Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Catherine Zeta-Jones u 2. sezoni hit serije Prodigal Son
Nova sezona u kojoj uloge ponavljaju Michael Sheen i Tom Payne kreće za nekoliko dana

Catherine Zeta-Jones u 2. sezoni hit serije "Prodigal Son"

Foto: YouTube

Nagrađivana glumica Catherine Zeta-Jones najnovije je pojačavanje u Fox-ovoj policijskoj dramskoj seriji Prodigal Son.

Oskarovka je dobila ulogu doktorice Vivian Capshaw čiji ćemo lik gledati u zadnjim epizodama druge sezone i koja će biti zadužena za zloglasnog ubojicu kojeg smo upoznali u prvoj sezoni.

U središtu serije Prodigal Son je Malcolm Bright (Tom Payne) čiji je otac Martin Whitly (Michael Sheen) serijski ubojica poznat pod nadimkom The Surgeon. Malcolm je kao dijete pomogao policiji u uhićenju oca kojeg nakon toga nije vidio deset godina, a nakon diplome kriminalističkog psihologa morat će stupiti u kontakt s ocem kako bi pomogao policiji u rješavanju ubojstava. U novoj sezoni će Zeta-Jones kao Vivian imati zadatak da dođe do informacija od Martina, što neće biti jednostavan zadatak.

"Catherine Zeta-Jones je nevjerojatno talentirana i time je savršena za ulogu uz Michealea Sheena. Jedva čekam vidjeti kako će se njih dvoje slagati u sezoni koja bi trebala biti još bolja od prve koja je imala odličnu gledanost", rekao je predsjednik FOX Entertainmenta Michael Thorn o odabiru glumice.

Zetu-Jones mogli smo gledati 2017. godine u televizijskom filmu Cocaine Godmother u kojem je glumila ozloglašenu kokainsku kraljicu Griseldu Restrepo Blanco te u crnoj komediji, seriji Queen America u kojoj je glumila trenericu na izborima ljepote Vicki Ellis.

Druga sezona serije Prodigal Son na Fox-u premijerno kreće 12. siječnja. U ostalim ulogama su Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Keiko Agena, Halston Sage i Bellamy Young. U gostujućim ulogama su Christian Borle i Michael Potts.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala