Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Nijanse plave
HRT - HTV2 od večeras prikazuje treću sezone američke kriminalističke dramske serije "Nijanse plave"

Treća sezona serije "Nijanse plave"

HRT - HTV 2 od 6./7. siječnja u 0:30h ponovno prikazuje treću sezone američke kriminalističke dramske serije Nijanse plave (Shades of blue) u deset nastavaka.

Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna koji predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta).

Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena. No još je progoni užas koji je proživjela u šumi u rukama Stahla i progone je vizije odmetnutog FBI-evog agenta.

Wozniak se upušta u osvetu. Tim odlazi na lokaciju ponoćnog masakra, za koji se pokaže da ima duboko korijenje u nedodirljivom i korumpiranom Obavještajnom odjelu Njujorške policije, koji vodi kapetan Ramsey.

Ramseyjev poručnik Cole sprijateljuje se s Harlee. Podudaraju se u apsolutnoj odanosti svojim mentorima, koja je sad u raskoraku s njihovom željom da utru vlastiti moralni put. Wozniak i tim balansiraju između pravde i štićenja zle sile unutar Njujorške policije, što Harlee vodi prema životnoj prekretnici.

U 1. epizodi Harlee i Wozniak još se nose s posljedicama izbjegavanja smrti za dlaku i otkrivaju užasno mjesto zločina puno tajni.

Uz Jennifer Lopez i Raya Liottu u seriji glume Warren Kole, Dayo Okeniyi, Drea de Matteo, Hampton Fluker, Vincent Laresca, Sarah Jeffery, Gino Anthony Pesi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala