Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve sezone serije Wynonna Earp na SCI FI kanalu od 4. veljače
Treća i četvrta sezona serije "Wynonna Earp" imat će premijere na teritorijima SYFY/SCI FI tržišta

Sve sezone serije "Wynonna Earp" na SCI FI kanalu od 4. veljače

Cineflix Rights je potpisao ugovor sa NBCUniversal International Networks kojim će sve četiri sezone kultne serije o natprirodnom, Wynonna Earp, emitirati na svim kanalima posvećenim znanstvenoj fantastici na Pirinejskom poluotoku, u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Švedskoj (SYFY), kao i Poljskoj i na Balkanu (SCIFI), kada serija počne sa emitiranjem na MIPCOM Online+.

Serija Wynonna Earp osvojila je brojne nagrade i predstavlja seriju punu znanstveno-fantastične akcije koja prati praunuku Wyatta Earpa u njezinoj borbi protiv demona i drugih nadnaravnih bića.

Seriju Wynonna Earp, koja je 2018. godine osvojila nagradu E! People’s Choice Award za omiljenu znanstveno-fantastičnu seriju, kreirala je Emily Andras, glavnu ulogu igra Melanie Scrofano (Bad Blood), a pored nje glume i Tim Rozon (Schitt’s Creek), Dominique Provost-Chalkley (Avengers: Age of Ultron) i Katherine Barrell (Workin’ Moms).

James Durie, direktor igranog progama u Cineflix Rights izjavio je: „Izuzetno smo zadovoljni što ovim sporazumom nastavljamo partnerstvo sa NBCUniversal International Network. Serija Wynonna Earp je postala kultni hit diljem Sjeverne Amerike sa ogromnim brojem obožavatelja i značajnom prisutnošću na društvenim mrežama i uzbuđeni smo što ćemo ovim sporazumom steći nove ’Earperovce’ diljem svijeta i započeti emitiranje ovog tjedna na MIPCOM-u.“

Lee Raftery, direktor za EMEA regiju i direktor marketinga u NBCUniversal International izjavio je: „Wynonna Earp savršeno će se uklopiti u program našeg kanala posvećenog znanstvenoj fantastici. Serija je izuzetno popularna među obožavateljima ovog žanra i uzbuđeni smo što možemo ponuditi sve četiri sezone gledateljima diljem Europe koja je željno iščekuje.“

Četvrta sezona serije Wynonna Earp započela je svoje emitiranje na kanalu SYFY US sa impresivnim brojem od 1,2 milijuna gledatelja na više platformi, i zauzela prvo mjesto među televizijskim programima na društvenim mrežama (ne uključujući sport), što predstavlja skok u odnosu na premijeru treće sezone.

Wynonna Earp je poznata kao serija koja je stekla zavidnu popularnost na društvenim mrežama, a njezini obožavatelji su čak organizirali i konvencije diljem svijeta kako bi prikupili novac za humanitarne organizacije koje pomažu LGBTQ zajednici. Wynonnu Earp karakteriziraju izvrsni i posvećeni glumci, a može se pohvaliti brojnim nominacijama i nagradama uključujući Canadian Screen Awards, GLAAD Media Awards, Directors Guild of Canada, Writers Guild of Canada, i Alberta Film & Television Awards.

Wynonna Earp četvrtkom od 21.00, po dvije epizode, od  4. veljače na SCI FI kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala