Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Candice Bergen dolazi kod obitelji Conner
Zaigrat će Benovu (Jay R. Ferguson) majku Barb u nekoliko epizoda i to već od 13.1.2021.

Candice Bergen dolazi kod obitelji Conner

Foto: YouTube

Candice Bergen se vraća na primetime televiziju!

Peterostruka dobitnica nagrade Emmy ima gostujuću ulogu u ABC-jevoj seriji The Conners u kojoj je dobila ulogu Barb, Benove (Jay R. Ferguson) majke. Bergen već možemo vidjeti u najavi za epizodu koja će biti emitirana 13. siječnja 2021. godine i glumit će u nekoliko epizoda.

Barb i Ben imaju cool odnos, međutim ispostavi se da je Barb, osim što je brza na jeziku, dosta skeptična i osuđujuća prema njegovoj vezi s Darlene (Sara Gilbert). Kad stigne u kuću obitelji Conner opisat će je kao "jednu od onih mjesta na koje provale u reality emisiji Cops".

The Conners je spin off nekad popularnog sitcom-a Roseanne koja se emitirala od 1988. do 1997. godine, a 2018. godine dobila je novu sezonu. Serija je ukinuta jer je Roseanne Barr imala rasističke izjave pa je Roseanne pretvorena u seriju The Conners. U ostalim ulogama uz Gilbert i Fergusona su John Goodman, Laurie Metcalf, Lecy Goranson, Michael Fishman, Emma Kenney, Ames McNamara i Jayden Rey.

Bergen je vjerojatno najpoznatija po ulozi Murphy Brown u istoimenoj seriji koja se na CBS-u emitirala 10 sezona od 1988. do 1998. godine, a nakratko je dobila novu sezonu 2018. godine. Iste je godine glumila u kino hitu Klub zadovoljnih žena s Jane Fonda, Diane Keaton i Mary Steenburgen, a trenutno je možemo gledati u HBO Max humornoj drami Samo neka govore s Meryl Streep u režiji Stevena Soderbergha.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala