Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak Malog šefa pomaknut na rujan 2021.
Universal i DreamWorks ga nastoje smjestiti u što bolji termin kad će se gledatelji osjećati sigurno ići u kina

Nastavak "Malog šefa" pomaknut na rujan 2021.

Foto: YouTube

Nastavak animiranog hita Mali šef (The Boss Baby) dobio je odgodu zbog aktualne pandemije, i to s ožujka na rujan sljedeće godine.

Universal i DreamWorks Animation odlučili su se za ovaj potez kako bi pokušali osigurati što veću gledanost u kinima, te da ga ne moraju nužno prebacivati na streaming. Primjerice, prije nekoliko tjedana u odabrana kina stigao je njihov The Croods: A New Age koji je ostvario sasvim solidnu zaradu s obzirom na pandemiju koronavirusa (skoro 100 milijuna dolara), ali daleko je to od planiranog s obzirom da je originalni film The Croods 2013. godine zaradio odličnih 587 milijuna dolara diljem svijeta. Mali šef je 2017. godine bio veliki hit u kinima i zaradio je skoro 530 milijuna dolara diljem svijeta.

Za nastavak punog naziva The Boss Baby: Family Business glasove su posudili Alec Baldwin i James Marsden kao braća iz originala koji su sad su odrasli ljudi, a udaljili su se kad je Ted osnovao svoju obitelj. No, braća će se morati pomiriti kad najnovija članica Boss Baby ukaže na opasnu prijetnju koju mogu spriječiti jedino ako ponovno postanu toddleri! Među novim glasovima su oni Amy Sedaris i Jeffa Goldbluma. Redatelj Tom McGrath i producent Jeff Hermann i radili su i na originalu i na nastavku.

Pomak Malog šefa 2 utječe na jedan drugi animirani, a to je The Bad Guys koji više nema naveden datum u rujnu, već je prebačen na 2022. godinu. Animirana akcijska komedija napravljena je prema seriji knjiga Aarona Blabeya koje su prodane u 8,2 milijuna primjeraka diljem svijeta i prati opaku ekipu pljačkaša koji se odvaže na najveći pothvat života: da postanu dobri. Režiju potpisuje Pierre Perifel, a scenarij Etan Cohen i Hilary Winston.

The Boss Baby: Family Business u kinima prema najnovijem rasporedu umjesto 26. ožujka očekujemo 17. rujna 2021. godine. U međuvremenu na Netflixu je dostupna animirana serija Mali šef: Natrag na posao (The Boss Baby: Back in Business) koja od 1. prosinca ima i hrvatsku sinkronizaciju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala