Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dini Dvorniku pet Porina na anemičnoj dodjeli u Biogradu
Kakva estrada, takva i dodjela Porina - dosadna, nepretenciozna i u kroničnom deficitu ideja

Dini Dvorniku pet Porina na anemičnoj dodjeli u Biogradu

PIŠE: Dario Petruševski

"Pandorina kutija", posljednji album Dine Dvornika, najviše se spominjala na 16. dodjeli diskografske nagrade Porin u Biogradu koju su, uz Dvornikov posmrtni trijumf, obilježili i očajno ponašanje njegove kćeri, usiljene najave, pokoja dobra fora i sve skromniji uvjeti kad je u pitanju produkcija ove nekad značajne manifestacije. Na pozornici u Biogradu slavili su i Tony Cetinski, Majke, Josipa Lisac, Massimo i Neno Belan...

Porini za životno djelo, pop album, videospot, likovno oblikovanje albuma te album godine otišli su u ruke Danijele Dvornik, koja je, preuzimajući jednu od nagrada, i zaplakala. "Ovaj sam trenutak zamišljala drukčije. Svi smo trebali biti stariji i sjediji. Ja sam trebala sjediti tamo u publici, a on je trebao biti tu", rekla je kroz suze, dok se njezina kći Ella ponašala puno slobodnije i, po nekim mišljenjima, prešla granicu dobrog ukusa zahvaljujući se svom dečku i psu na osvojenim nagradama.

Massimo i Neno Belan slavili su u dvije važne kategorije - osvojili su Porine za najbolju vokalnu suradnju te pjesmu godine ("Zar nema više nas"). Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu odnio je Tony Cetinski, a najboljom pjevačicom proglašena je Josipa Lisac, koja je novi album "1000 razloga" na pozornici posvetila Karlu Metikošu. Arsen Dedić osvojio je nagradu za najbolji album zabavne glazbe, dok je debitantom godine proglašen izvjesni Tomislav Goluban.

U večeri u kojoj je HTV nešto manje pretenciozno u odnosu na prošle godine pokušao zabaviti gledatelje zapravo se nije dogodilo ništa spektakularno - na pozornici su se izmjenjivali pjevači i poznati prezenteri, od kojih su se neki potrudili da začine dodjelu. Tako je Ida Prester izišla s perikom u stilu Duška Lokina, a Luka Nižetić donio je kufer kako bi smanjio visinsku razliku s Blankom Vlašić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala