Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ambasadorova kći od 4. siječnja na Novoj TV
Nova turska uspješnica "Ambasadorova kći" stiže na naše male ekrane već ovog ponedjeljka

"Ambasadorova kći" od 4. siječnja na Novoj TV

Nova TV na male ekrane donosi novu tursku hit seriju Ambasadorova kći u kojoj glavnu ulogu ima Neslihan Atagül Dogulu, otprije poznata hrvatskoj publici po istaknutoj ulozi u seriji Bit ćeš moja. Ovoga puta će utjeloviti odvažnu, ali i nesretnu ljepoticu Nare čije ćemo nastojanje da pomiri svoje osjećaje prema mladom Sandžaru pratiti kroz brojne dramatične preokrete koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima.

Ambasadrovoa kći je serija puna snažnih likova koja okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako imati prilike osim Nesilah Atagul Dogulu gledati i Engina Akyureka u ulozi Sandžara kojem je Nare slomila srce, Uraza Kaygilaroglua u ulozi nepredvidivog zavodnika Gediza, Goncu Cilasun kao izrazito nemilosrdnu majku i mnoge druge.

U seriji Ambasadrovoa kći upoznat ćemo se sa Sandžarom, sinom siromašnog radnika koji se još kao dijete zaljubio u Nare, ambasadorovu kćer dok je ljetovala u Bodrumu. Ovo dvoje različite djece razviju jedno prema drugome duboke emocije i godinama se bore za svoju ljubav. Na kraju završe zajedno, ali u jednoj svadbenoj noći Nare iznenada nestaje i više nikad nije viđena. Neki kažu da je pala u more i umrla, drugi, pak, da je ambasadorova kći pobjegla u Europu.

Jedan čovjek čak napiše pjesmu koja govori o tome da se ambasadorova kći pretvorila u pticu i odletjela. Tako nesretna priča o Nare i Sandžaru postade epska ljubavna priča. Ambasadorova kći koja je nestala u svadbenoj noći, točno devet godina poslije ponovno se pojavljuje na drugoj svadbenoj noći. Dolazi na Sandžarovo vjenčanje donoseći mu njegovu kćer.

Novu tursku seriju Ambasadorova kći pratite od 4. siječnja na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala