Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Patty Jenkins ipak radi Wonder Woman 3 s Gal Gadot!
Vijest stiže nakon premijere "Wonder Woman 1984" u kinima i na streaming servisu HBO Max

Patty Jenkins ipak radi "Wonder Woman 3" s Gal Gadot!

Foto: YouTube

Diana Prince ipak će se vratiti u još jednom nastavku Wonder Woman!

Studio Warner Bros. službeno je odobrio još jedan film iz DC Comics franšize u kojem će se Gal Gadot vratiti kao glavna heroina, a Patty Jenkins i treći će put napisati scenarij i režirati nastavak. Treći, ali i zadnji put jer Wonder Woman 3 bit će zadnji film u planiranoj trilogiji.

Vijest o nastavku stiže nakon premijere Wonder Woman 1984 u odabranim kinima i na streaming servisu HBO Max. Prije nešto manje od tjedan dana Jenkins je spomenula kako je zainteresirana za snimanje trećeg filma, ali pod jednim uvjetom, a taj je da film svakako bude premijerno prikazan isključivo u kinima – ne paralelno na streamingu, kako je bio slučaj s WW84. Studio navodi kako svakako planiraju tradicionalnu kino premijeru te da je ovo bila iznimka zbog pandemije koronavirusa.

"Obožavatelji diljem svijeta ponovno su prihvatili Dianu Prince čime je Wonder Woman 1984 imala odličan start u kinima pa smo sretni što možemo reći da će priču o njoj nastaviti naše stvarne Wonder Woman - Gal i Patty - koje će se vratiti kako bismo završili dugo planiraju trilogiju namijenjenu kinima", rekao je producent i direktor Bros.-a Toby Emmerich.

Iako se zbog mogućnosti premijernog gledanja na streamingu HBO Max dosta ljudi odlučilo upravo kod kuće pogledati Wonder Woman 1984 film je u kinima svejedno ostvario odličan uspjeh s obzirom na cijelu situaciju. Prema prvim podacima u Sjevernoj je Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila 16,7 milijuna dolara što je najbolji vikend dosad u ovoj eri koronavirusa. Kad je u pitanju HBO Max, studio navodi kako je skoro pola pretplatnika te platforme u petak pogledalo film. Direktor u WarnerMediji Andy Forssell kaže kako su time nadmašili sva očekivanja u prvih 24 sata dostupnosti na toj platformi.

Zasad se ne znaju nikakvi detalji o posljednjem filmu u Wonder Woman trilogiji. Wonder Woman 1984 od 23. prosinca možete pogledati i u hrvatskim kinima, a uz Gadot u glavnim ulogama su Chris Pine, Kristen Wiig i Pedro Pascal.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala