Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.12.
Na nekim kanalima možete pogledati božićne filmove, a na nekima su akcijski filmovi

TV Preporuke dana – Subota 26.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na ovogodišnji blagdan Svetog Stjepana u subotu, 26.12.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:35 sati
Jedan čovjek iz Laurine prošlosti posjećuje Andrewa i otkriva mu važne informacije o Lauri. Laura se mora obratiti Andrewu kako bi joj pomogao oko jednog učenika.

FILMOVI

Božićna bajka, Doma TV u 19:55 sati
Heidi, koja je u početku napustila svoj mali gradić Pleasant Valley sa snom da će jednog dana postati uspješna slikarica, sada se želi odlikovati titulom kustosice umjetničke galerije.

Warcraft, RTL u 20 sati
Priča nas vodi u Azeroth, u vrijeme kada su se ljudi i orci po prvi puta susreli i prikazuje obje strane tijekom sukoba koji će zauvijek promijeniti lice tog fantastičnog svijeta. U filmu će se pojaviti legendarni likovi iz Warcraft serijala kao što su Durotan, Anduin Lothar, Llane Wrynn, Medivh, Orgrim Doomhammer, Gul'dan, Blackhand i mnogi drugi. U borbi dva različita svijeta naći će se dva junaka koja će odlučiti o sudbini svojih ljudi, obitelji i svoga doma.

U 3 i 10 za Yumu, HTV 1 u 20:10 sati
3:10 to Yuma je remake legendarnog vesterna u kojemu su glavne uloge tumačili Glenn Ford i Van Heflin. Sada su u glavnim ulogama dvije tada najpopularnije filmske zvijezde, Russell Crowe i Christian Bale. 3:10 je izvrsno prošao i kod kritike i u kinima gdje je jedno vrijeme bio prvi na listama zarade.

Geostorm, Nova TV u 20:15 sati
Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore oluju epskih razmjera.

Božić na kraljevski način, Doma TV u 21:30 sati
Zgodni princ organizira božićnu modnu reviju u nadi da će uvjeriti američku modnu tvrtku da proširi posao u njegovo kraljevstvo. Princ je domaćin revije na kojoj upoznaje intrigantnu mladu modnu asistenticu.

Hobit: Bitka pet vojski, RTL u 22:15 sati
Grand finale trilogije koja je postavila nove standarde filmske umjetnosti! Okrutni zmaj Smaug probudio se iz dugogodišnjeg sna i ponovo je prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Istovremeno, vojska goblina kreće u ratni pohod.

Snajperist, Nova TV u 22:15 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti. 

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala