Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Patty Jenkins otkrila pod kojim uvjetima će snimati treću Wonder Woman
"Wonder Woman 1984" danas je pretpremijerno stigla u hrvatska kina

Patty Jenkins otkrila pod kojim uvjetima će snimati treću "Wonder Woman"

Foto: PR Photos

Pandemija koronavirusa promijenila je svijet pa tako i onaj filmski tako što je većina filmskih naslova ili odgođena ili prebačena na streaming. Jedan od takvih filmova jest Wonder Woman 1984, film koji je stigao na streaming HBO Max i u odabrana kina – na onim tržištima gdje taj streaming (još) nije dostupan).

U najnovijem intervjuu za New York Times redateljica ovog i prethodnog filma Patty Jenkins otkrila je kako je osobno bila protiv toga da se film premijerno stavi na streaming, ali nisu imali drugog izbora. Na pitanje ima li u planu treći film o Wonder Woman, Jenkins zaključuje da ima, ali isključivo za veliki ekran.

Patty Jenkins i Gal Gadot

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Zbilja ne znam. Znam da bih voljela napraviti još jedan film ako će okolnosti biti bolje i ako će se taj nastavak sigurno moći prikazati u kinima. Ukoliko to neće biti moguće, ne bih ga radila", bila je iskrena.

Za razliku od Disney/Marvela koji sa svojim redateljima unaprijed dogovaraju suradnju, kao što je primjerice James Gunn potpisao ugovor za nastavak Čuvara galaksije ako prvi film bude veliki hit i Disney se odluči na to, Jenkins je otkrila kako je Warner Bros. nije odmah angažirao za nastavak kad se ispostavilo da je Wonder Woman ispala ogroman hit. "Pregovaranje o nastavku je bilo vrlo teško i dugo je trajalo", rekla je te pretpostavlja da bi tako bilo za potencijalan treći film.

Patty Jenkins potpisuje režiju dugo očekivanog filma Wonder Woman 1984 u kojem se u glavnoj ulozi vratila fantastična Gal Gadot, a nakon mjeseci i mjeseci čekanja film od danas navečer možete pretpremijerno gledati u hrvatskim kinima. U ostalim ulogama su Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright i Connie Nielsen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala