Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pauzirano snimanje Američke kriminalističke priče zbog koronavirusa
Datum premijere treće sezone podnaslova "Impeachment" još nije poznat

Pauzirano snimanje "Američke kriminalističke priče" zbog koronavirusa

Foto: PR Photos

Produkcija Impeachment: American Crime Story jednostavno nema sreće.

Treća sezona Američke kriminalističke priče nosi podnaslov Impeachment i svojom radnjom fokusirat će se opoziv tadašnjeg predsjednika Billa Clintona i skandal oko Monice Lewinsky koji je obišao svijet. Sezona je trebala izaći tijekom kampanje za američke predsjedničke izbore ove godine, no planovi su se bili promijenili zbog zauzetosti autora i producenta Ryana Murphyja, a čini se kako će još jednom.

Clive Owen, Beanie Feldstein, Sarah Paulson

Naime, na snimanju je otkriveno više pozitivnih osoba na COVID-19 zbog čega je produkcija u potpunosti pauzirana. Snimanje sezone konačno je krenulo ove jeseni, a zbog koronavirusa ono je sad na čekanju barem do siječnja i zasad se ne zna hoće li to utjecati na datum premijere.

U glavnoj ulozi bivšeg predsjednika Clintona gledat ćemo Clivea Owena, Beanie Feldstein glumi Monicu Lewinsky, a stalna glumica Murphyjeve produkcije Sarah Paulson dobila je ulogu Linde Tripp.

Ovo nije jedina serija čije je snimanje moralo biti pauzirano zbog pozitivnih slučajeva. Još jedan projekt Ryana Murphyja Mythic Quest: Raven's Banquet nedavno je bio pauziran zbog navodno 12 pozitivnih na COVID-19, serija Lucifer je od početka snimanja u studenom dosad imala ukupno 13 slučajeva pozitivnih na koronavirus (snimanje je trenutno u tijeku), a slučajeve na snimanju su prijavili i ekipa sa seta Call Your Mother, Zašto žene ubijaju, Mladi Sheldon i drugi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala