Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uz još jednu najavu za WandaVision, Kevin Feige obećao da serija donosi nešto novo
Predsjednik Marvela obećao je fanovima da će MCU serije biti ono što filmovi ne mogu

Uz još jednu najavu za "WandaVision", Kevin Feige obećao da serija donosi nešto novo

Foto: YouTube

Marvel Cinematic Universe iliti skraćeno MCU već je postigao mnogo i dobio hordu obožavatelja, a uskoro nam stižu njegove spin off serije na streamingu Disney+ koji će ga samo povećati i osnažiti.

Iako serije kao serije nisu ništa novo, ono što ih svakako izdvaja jest što će Disney+ serije biti povezane s filmovima te snimane s priličnim budžetom i na jednak način. U najnovijem intervjuu predsjednik Marvela Kevin Feige naglasio je kako je uvjeren da će serije poput WandaVision ponuditi obožavateljima ono što MCU filmovi jednostavno ne mogu.

"Streaming je 100% budućnost i mjesto na kojem potrošači žele gledati sadržaj. Ono u što se pouzdamo jest da će htjeti gledati serije koje nude dugoročnu naraciju. Iskustvo koje će dati WandaVision jest nešto što ne možete dobiti u filmom. Idete u kina za sadržaj koji nije na streamingu, a imate streaming za ono što nije u kinima. Ipak, na kraju sve dođe na streaming", rekao je Feige. "Moja ekipa i ja pitali smo kako ćemo nakon Završnice, što bi bilo jednako izazovno i neočekivano. Elizabeth i Paul su sjajni glumci koji su napravili nevjerojatne stvari u filmovima, ali nikad nisu imali priliku biti glavni likovi. Mislili smo da će biti zabavno dati im platformu na kojoj će pokazati sav svoj talent", dodao je.

Radnja serije WandaVision smještena je odmah nakon događaja iz filma Osvetnici: Završnica kad se Wanda Maximoff / Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), shrvana gubitkom Visiona (Paul Bettany), povuče u lažnu stvarnost koju je sama stvorila. U toj izmišljenoj stvarnosti Vision je još živ te njih dvoje žive savršenim životom u predgrađu kao u kultnim televizijskih humorističnim serijama. Feige je dodao da je takav neobičan smjer serije bio baš ono u kojem se MCU trebao dalje kretati. Serija će se u nekim segmentima činiti kao humoristična serija, ali je u svojoj srži MCU film. Ono što će gledatelje još zabavljati jest što neće uvijek biti sigurni je li ono što gledaju stvarnost, ili Wandina alternativna stvarnost.

Scenarij za seriju je napisao Jac Schaeffer, epizode je režirao Matt Shakman, a u ostalim ulogama su Randall Park, Kat Dennings, Teyonah Parris i Kathryn Hahn.

WandaVision na streamingu Disney+ premijerno stiže 15. siječnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala