Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.12.
HRT donosi novu seriju "Koristoljublje", Nova TV je pripremila blagdanski program umjesto humanitarnog koncerta "Želim život", a tu su i razni hit filmovi

TV Preporuke dana – Subota 19.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.12.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska koncert, HTV 1 u 20:10 sati
U dobrom raspoloženju i odličnoj glazbi nastavljamo druženje s natjecateljima iz sve tri sezone The Voice Hrvatska.

Humanitarni koncert Želim život, Nova TV u 20:15 sati
S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, ove godine neće biti tradicionalnog humanitarnog koncerta na Trgu bana Jelačića. Međutim, Zaklada Ana Rukavina i Zakladin partner Nova TV pripremaju blagdanski program.

Koristoljublje, HTV 2 u 22:35 sati
Ovaj moderan triler, prepun neočekivanih preokreta, bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima.

FILMOVI

Trolovi, RTL u 20 sati
Lutke trolova postale su hit u šezdestima, a osmislio ih je danski ribar Thomas Dam. Kultna igračka nastala u 1960-im godinama koja je bila omiljena mnogim generacijama nakon toga, sad stiže na velika platna. Optimistična Poppy i njezine suprotnost Branch morat će se suočiti s velikim izazovima koji će ih odvesti u šarenu avanturu o kakvoj su mogli samo sanjati.

Starsky i Hutch, HTV 2 u 20:05 sati
Policijskim detektivima Davidu Starskom i Kenu Hutchinsonu u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje. Stoga ih njihov zapovjednik kapetan Dolby odluči spojiti u par, što obojica dočekaju s nepovjerenjem. Gradom sa svojim poslušnicima vlada trgovac kokainom Reese Feldman koji namjerava proširiti posao. Zatomivši međusobno nepovjerenje, Starsky i Hutch krenu u raskrinkavanje glavnog narkomafijaša...

Spider-Man: Povratak kući, Nova TV u 22 sata
Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj. A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac - The Vulture.

Hobit: Smaugova pustoš, RTL u 22 sata
Oscarom nagrađeni filmaš Peter Jackson predstavlja drugi dio najiščekivanije filmske trilogije svih vremena - ekranizaciju romana Hobit, J.R.R. Tolkiena. Patuljci, Bilbo - koji sada posjeduje tajanstveni prsten - i Gandalf nastavljaju svoje putovanje prema kraljevstvu Erebor i sukobu s zastrašujućim zmajem, Smaugom.

Tragovi u snijegu, HTV 1 u 22:20 sati
Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu zamoli Coryja da joj pomogne u istrazi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala