Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.12.
Udaran termin donosi novu sezonu serije "Zla krv", hrvatski film "Kumek" i razne hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 18.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.12.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 22:10 sat
Jim Hogan se nakon godinu dana vraća kući i saznaje da mu najstarija kći Fiona boluje od iste bolesti kao pokojna majka, što je dotuklo njezina muža Paula. Jim čvrsto odlučuje da će se pomiriti i ponovno zbližiti s obitelji, no time samo dodatno otežava cijelu situaciju. Sve se zakomplicira kad se na farmi na kojoj Paul radi počinju događati sumnjive stvari.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:30 sati

FILMOVI

Ledeni ubojica: Povratak, RTL u 20 sati
Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe, no svi njegovi planovi padaju u vodu kada njegov najveći neprijatelj otme ženu koju voli. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi radio ono što najbolje zna - ubijao.

Povratnik, HTV 1 u 20:10 sati
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Kumek, RTL u 22 sata
Dokumentarni film o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, Kumek snimio je Dario Juričan. Treći je to film iz ciklusa Gazda (prvi je Gazda o Ivici Todoriću, drugi Gazda: Početak o Miroslavu Kutli), koji je sniman tijekom četiri godine na lokacijama u Zagrebu i Grudama.

Dobri ljudi, Nova TV u 23:35 sati
Kate Hudson i James Franco sretan su par koji živi mirnim životom. Jedini problem predstavlja im nedostatak novca kako za svakodnevan život tako i za kupnju vlastitog stana. Kada pronađu mrtvo tijelo susjeda i uz njega veliku količinu gotovine neće moći odoljeti iskušenju koje ih može dovesti do ostvarenja svih njihovih snova. Ali i do problema o kojima nikada nisu mogli ni sanjati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala