Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lily James i Sebastian Stan postaju Pamela Anderson i Tommy Lee
Hulu u pripremi ima seriju od osam epizoda koja će se baviti temom seks snimke Pamele Anderson i Tommyja Leeja

Lily James i Sebastian Stan postaju Pamela Anderson i Tommy Lee

Foto: PR Photos

Lily James i Sebastian Stan pred sobom imaju zanimljiv zadatak: utjeloviti Pamelu Anderson i Tommyja Leeja u nadolazećoj seriji o slavnom paru, koju radi Hulu. Serija pod nazivom Pam & Tommy donijet će priču o njihovom zloglasnom seks videu. Seth Rogen producirat će seriju te se najvjerojatnije naći u ulozi čovjeka koji je ukrao tu snimku.

Sam projekt u pripremi je već par godina te se u ulozi Tommyja Leeja trebao naći James Franco, koji je držao i redateljsku palicu, ali je Franco ispao iz tog projekta nakon nekoliko optužbi o navodnom neprimjerenom ponašanju, koje službeno nisu ugledale svjetlo dana, ali su bile dovoljne da poljuljaju tijek njegove karijere.

Craig Gillespie je preuzeo redateljsku palicu svih planiranih osam epizoda, koje će se snimati prema scenariju Roba Siegela. Početak produkcije planiran je za proljeće sljedeće godine, ali za sada nije poznato kada bi serija mogla ugledati svjetlo dana.

Anderson i Lee nisu dio projekta, iako im je obznanjeno kako je projekt u pripremi.

Njihov brak trajao je tri godine, od 1995. do 1998. godine, a od samog početka su punili naslovnice. Vjenčali su se nakon samo četiri dana poznanstva, a slavnu snimku seksa navodno su napravili na medenom mjesecu. Snimku im je navodno ukrao nezadovoljan zaposlenik kojem su dali otkaz pa im je ukrao sef u kojem se ujedno nalazila i snimka.

Serija bi trebala pratiti slavni par od njihova upoznavanja, vjenčanja par dana kasnije pa sve do pravnih borbi s tvrtkom Internet Entertainment Group, koja je distribuirala njihovu snimku.

M.M.K.

 

 

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala