Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novo iz Shondalanda: cijeli trailer za novu Netflixovu seriju Bridgerton
Shonda Rhimes vraća nas u prošlost u novoj skandaloznoj dramskoj seriji

Novo iz Shondalanda: cijeli trailer za novu Netflixovu seriju "Bridgerton"

Foto: YouTube

U ljubavi i ratu sve je dopušteno!

Netflix je objavio prvi puni trailer za svoju novu romantičnu dramsku seriju Bridgerton, a prethodnu rečenicu možete čuti na njegovom samom početku i izgovara je ni manje ni više, već Julie Andrews, legendarna glumica koja je naratorica serije u ulozi Lady Whistledown.

Lady Whistledown piše kolumnu o skandaloznom životu londonske elite (u stilu Tračerice), a u traileru nas upoznaje s Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), najstarijom kćeri moćne obitelji Bridgerton, i s Vojvodom od Hastingsa (Regé-Jean Page), mladićem loše reputacije. Daphne je česta gošća raznih balova i drugih društvenih događaja, ali nikako ne može pobjeći od Vojvode, niti od neprestane kritike Whistledown koja je proglašava nepodobnom. Dvoje mladih udruže se u lažnoj romansi kako bi dokazali da je Whistledown u krivu, a Vojvoda ionako želi pobjeći od lokalnih žena koje mu žele smjestiti svoje kćeri. No, kako to uvijek biva, dvojac će uskoro shvatiti da imaju više zajedničkog, nego su to mislili.

Serija se temelji prema seriji knjiga Julije Quinn, scenarij potpisuju produkcijska kuća Shondaland i Chris Van Dusen, a režiju Julie Ann Robinson, Sheree Folkson, Tom Verica i Alrick Riley. U ostalim ulogama su Jonathan Bailey, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Ruby Barker, Adjoa Andoh, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Luke Newton, Ruby Stokes, Will Tilston, Florence Hunt, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Harriet Cains, Polly Walker, Ben Miller, Sabrina Bartlett, Martins Imhangbe i Lorraine Ashbourne.

Serija Bridgerton bit će dostupna na Netflixu od 25. prosinca, a prva sezona ima osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala