Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.12.
Udaran termin donosi pregršt odličnih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 11.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.12.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21 sat
Carl-Johan dobio je počasni doktorat i povodom toga priređuje veliku proslavu u svojoj kući u Sandhamnu. Okupit će se sva njegova djeca, premda zapravo ne vole pomajku i ne odobravaju očeva ponižavanja i primjedbe pune prezira.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:30 sati

Agatha Christie: Nesreća nevinih, HTV 2 u 22:35 sati
Napokon su povjerovali Calgaryju, a Rachelin ubojica stjeran u kut spreman je na sve da se zaštiti i da ga ne otkriju.

FILMOVI

Plaćenici 3, RTL u 20 sati
U trećem filmu ovi vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti…

Osnivač, HTV 1 u 20:10 sati
Priča prati Raya Krocka koji se udružuje s dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje 68 milijuna posjetitelja svakoga dana. Osim Keatona, jednu od glavnih uloga igra i Laura Dern, kao Rayeva napaćena i zapostavljena supruga, Etel, od koje se Krock razveo 1961. godine.

Oteta, RTL u 22:20 sati
Priča prati Willa Montgomeryja vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne, nakon što je pljačka pošla po zlu. Nakon izlaska iz zatvora spreman je ostaviti kriminalnu prošlost iza sebe i ponovno izgraditi dobar odnos sa svojom kćeri. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu.

Neustrašiva, HTV 1 u 22:35 sati
Erica Bain, popularna radio voditeljica, svjedočila je ubojstvu svog zaručnika nakon što je umalo i sama izgubila život u opakom uličnom napadu. Iako njene fizičke rane zacjeljuju ona ostaje duboko pogođena tim strašnim događajem kojemu je svjedočila. U nemogućnosti da se nosi sa strahom Erica se odluči naoružati protiv njega.

Fokus, Nova TV u 23:35 sati
Iskusni prevarant Nicky u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala