Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Živi i mrtvi nova šestodijelna horor dramska serija na programu Epic Drama
Opsjednutosti demonima, prokletstva i ubojstva nižu se jedni za drugima u novom trileru o natprirodnim pojavama

"Živi i mrtvi" nova šestodijelna horor dramska serija na programu Epic Drama

Živi i mrtvi uzbudljiva je nova šestodijelna horor dramska serija scenarista Ashleya Pharoaha i Matthewa Grahama, suautora i scenarista serija Life On Mars i Ashes To Ashes, koju premijerno možete pogledati na programu Epic Drama u nedjelju, 13. prosinca, u 21:00 sat.

Ova je jeziva serija prethodno prikazana i na BBC-ju, gdje je dobila brojne pohvale zbog vizualne atraktivnosti, vrhunske glume, uvjerljivih likova, neočekivanih obrata i zanimljive priče koja tjera strah u kosti.

U glavnim su ulogama Colin Morgan (Merlin), kao psiholog Nathan Appleby, i Charlotte Spencer (Jadnici), kao njegova nepokolebljiva supruga Charlotte Appleby. Radnja serije smještena je u engleski Somerset 1888. godine, gdje se zemlja i društvo nalaze na pragu velikih promjena i prijelaza iz svijeta starog tradicionalnog života u budućnost obilježenu znanošću i industrijom. To je zemlja duhova i mitova, poltergeista i demona.

U središtu ove malene zajednice nalazi se Nathan Appleby, koji je nakon majčine smrti naslijedio Shepzoy House, kuću smještenu u prelijepoj, ali i izoliranoj dolini u Somersetu. Appleby odlučuje započeti novi život zajedno s voljenom suprugom, no njihovu idilu ubrzo remete neobični i uznemirujući događaji koji se svi na neki neobjašnjiv način okreću oko njega. Zbog svega, postaje sve opsjednutiji željom da dokaže postojanje života poslije smrti. Je li uklet? Zašto? I tko ga je prokleo? Dok njegovi istraživački napori postaju sve opsežniji i sve strašniji, Nathan i sâm svjedoči uznemirujućim pojavama koje zasigurno nisu samo plod njegove mašte. Odgovori će dovesti u pitanje cijeli njegov pogled na svijet te zaprijetiti svemu i svima koje je ikad volio.

Seriju Živi i mrtvi premijerno pogledajte na programu Epic Drama u nedjelju, 13. prosinca, u 21:00 sat, a sljedeće epizode svake iduće večeri, u isto vrijeme, zaključno s petkom, 18. prosinca. Svih će šest epizoda biti prave poslastice za vaše oči, s maštovitim pustolovinama filmskih razmjera koje se odvijaju u okruženju očaravajuće i prelijepe scenografije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala