Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvorac serije The Queen's Gambit planira Sam Spades serijal
Scott Frank u pripremi ima seriju o Samu Spadeu, a u glavnoj ulozi bit će Clive Owen

Tvorac serije "The Queen's Gambit" planira Sam Spades serijal

Serija The Queen's Gambit svjetlo dana ugledala je u listopadu te vrlo brzo pomela svijet i postala jedna od najhvaljenijih serija ove godine. Ponesen izvrsnim uspjehom serije Scott Frank, jedan od tvoraca, u pripremi već ima niz novih projekata.

U nedavnom gostovanju u podcastu The Watch Frank je otkrio kako bismo uskoro mogli dobiti novu adaptaciju priče o slavnom izmišljenom detektivu Samu Spadeu, kojeg smo upoznali u filmu Malteški sokol, a u glavnoj bi se ulozi trebao naći Clive Owen.

Frank je otkrio:

"Dobio sam prava na lik Sama Spadea preko nekoliko divnih producenata... Nazvali su me i pitali bi li htio ikad napraviti nešto s njim. Rekao sam: 'Ne, ne znam što napraviti sa Samom Spadeom, čini mi se previše retro, ne želim to raditi.', i spustio slušalicu. Čim sam spustio slušalicu sam dobio ideju. Pomislio sam, čekaj, što ako radim Sama Spadea kasnije u životu, kad ima 60 godina?

Pomislio sam, ajde da više ne živi u San Franciscu. On je sad iseljenik i živi na jugu Francuske. Tamo je otišao pomoći nekoj ženi koja ima vinariju i problem. Otišao je tamo profesionalno, zaljubio se u nju, ona je umrla od raka, on je naslijedio vinariju i sad živi u Bozelu u Francuskoj. Godina je 1963., kraj Alžirskog rata, svi ti momci se vraćaju u zemlju i počinje nekakvo muslimansko sociopolitičko previranje. On je u svom malom gradu, a njegova kćer živi u blizini, ali on nije ni siguran je li mu to uopće kćer. Vrlo je komplicirano, ali u svakom slučaju, njegova prošlost sustiže ga i u tom malenom gradu na jugu Francuske."

Frank će napraviti scenarij zajedno s Tomom Fantanom, a planiraju napraviti šest epizoda. Za sada još nije poznato kada je planiran izlazak serije.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala