Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnji teaser za Wonder Woman 1984 donosi Dianu Prince u novom svjetlu
Najava je objavljena u sklopu brazilskog CCXP-a i uz romantičnu melodiju predstavlja svu ljudskost Wonder Woman

Zadnji teaser za "Wonder Woman 1984" donosi Dianu Prince u novom svjetlu

Foto: YouTube

U nedjelju na brazilskom Comic Con Experienceu (CCXP) redateljica Patty Jenkins otkrila je najnoviji teaser za svoj film Wonder Woman 1984 koji se ističe potpuno drugačijom, nježnom melodijom i predstavlja Dianu Prince u svoj svojoj ljudskosti.

U samo 60 sekundi vidjet ćemo vezu između Diane (Gal Gadot) i Stevea Trevora (Chris Pine), kao i njezin život superjunakinje kakav smo vidjeli u dosadašnjim filmovima. Melodija prati njihov ples ispred Lincoln Memoriala i njihove romantične spojeve. Sve to pomiješano je sa scenama u kojima je vidimo kao superjunakinju Wonder Woman.

Osim što je glazba u traileru nježna i romantična, ona je i poticajna i entuzijastična te je prate riječi: "Diana, jednog dana ćeš postati sve što si sanjala, i mnogo više. Sve će biti drugačije. Ovaj svijet još nije spreman na sve što ćeš moći napraviti. Postat ćeš legenda."

Najava je objavljena samo dva tjedna nakon povijesne odluke studija Warner Bros. da će WW84 istovremeno biti premijerno puštena u odabranim kinima i na njihovom streamingu HBO Max. Odluka se vrlo brzo proširila i na njihove ostale filmove koje očekujemo u 2021. godini tako da će se Dina i Matrix 4, među ostalim, moći gledati u kinima i na streamingu što većina kino prikazivača nije oduševljeno prihvatila.

Wonder Woman 1984 na streaming stiže na sam Božić, dok će u hrvatskim kinima premijerno krenuti 24. prosinca. U ostalim ulogama su Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright i Connie Nielsen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala