Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julianna Margulies u 2. sezoni dramske serije The Morning Show
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steve Carell glavne su zvijezde Appleove hit serije

Julianna Margulies u 2. sezoni dramske serije "The Morning Show"

Foto: YouTube

Julianna Margulies pridružila se ekipi hvaljene dramske serije The Morning Show, piše Variety.

Margulies će se naći u ulozi Laure Peterson, voditeljice vijesti za UBA. Ovime se pridružila poznatim glumačkim imenima koja smo gledali u prvoj sezoni, a to su Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steve Carell koji su za svoje uloge bili nominirani za nagrade Emmy i Zlatni globus.

The Morning Show jedna je od najjačih Appleovih serija za njihov servis Apple TV+, a radnja prati što se događa "iza kamere" fiktivnog jutarnjeg showa jedne velike američke televizijske kuće. Iza serije stoji Kerry Ehrin koja je ujedno i showrunnerica serije te izvršna producentica. Prva sezona imala je 10 epizoda od kojih je zadnja premijerno prikazana 20. prosinca prošle godine, a druga sezona bit će kasnije od planiranog jer je snimanje bilo stopirano zbog pandemije koronavirusa.

U ostalim ulogama su Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Karen Puttman i Desean Terry, dok će se u drugoj sezoni uz Margulies još naći Greta Lee, Ruairi O’Connor i Hasan Minhaj.

Julianna Margulies bila je i ostala jedna od najjačih televizijskih glumica koja je u svojoj karijeri bila 10 puta nominirana za nagradu Emmy te ih je nekoliko i osvojila za uloge u Hitnoj službi i Dobroj ženi, za koju je osvojila i Zlatni globus. Nedavno smo je mogli vidjeti u Showtimeovoj hit seriji Milijarde, a glumila je i u prvoj sezoni triler serije Vruća zona za National Geographic koja donosi istinitu priču o otkrivanju virusa ebole na američkom tlu.

Početkom svibnja izići će i njezina prva knjiga, autobiografija Sunshine Girl: An Unexpected Life.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala