Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obožavatelji razočarani: Godzilla vs. Kong možda stiže na streaming
Netflix je ponudio 200 milijuna dolara, ali vjerojatnije je da će se naći na HBO Max-u ako film zaista preskoči kina

Obožavatelji razočarani: "Godzilla vs. Kong" možda stiže na streaming

Foto: YouTube

Warner Bros. i Legendary Pictures svoj bi MonsterVerse mega-film Godzilla vs. Kong mogli prepustiti streaming servisu!

Vijest je to koja je razočarala kino prikazivače koji računaju na ovaj blockbuster zbog zarade, ali i obožavatelje jer film zasigurno bolje funkcionira na velikom ekranu. Deadline je prvi objavio kako su u tijeku pregovori da se film nađe direktno na streamingu te da je Netflix prvi pristupio navedenim studijima i ponudio 200 milijuna dolara za prava na film koji govori o srazu dva titana nakon Godzille iz 2014., Konga: Otok lubanja iz 2017. i Godzille: Kralj zvijeri od prošle godine.

No, WarnerMedia su stavili veto na ponudu kako bi prvi sklopili potencijalni dogovor s Legendaryjem da se film nađe na servisu HBO Max s istovremenom ponudom u odabranim kinima, baš kao što je to slučaj s Wonder Woman 1984 koja na Božić stiže na HBO Max i u kina na tržištima gdje taj servis nije dostupan (u Hrvatskoj WW84 očekujemo 24. prosinca).

Režiju filma potpisuje Adam Wingard (The Guest, Blair Witch), a među glumcima su poznata imena kao što su Millie Bobby Brown, Ziyi Zhang, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Demian Bichir, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Eiza Gonzalez, Shun Oguri i Lance Reddick.

Iz Warner Bros.-a nisu htjeli službeno komentirati ove navode, samo tvrde kako i dalje planiraju film prema planu, dakle 21. svibnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala