Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Posljednji brod
Nova misija spašavanja čovječanstva u četvrtoj sezoni serije "Posljednji brod" od 30. studenog na Doma TV-u

Četvrta sezona serije "Posljednji brod"

Doma TV na male ekrane od ponedjeljka, 30. studenog donosi četvrtu sezonu uzbudljive dramske serije Posljednji brod o globalnoj katastrofi koja je zadesila ljudske živote. Nova katastrofa svjetskih razmjera i junačko putovanje Toma Chandlera događaji su koji će obilježiti ovu uzbudljivu sezonu, a misija spašavanja čovječanstva nikada nije bila napetija.

Utemeljena na popularnom romanu Williama Brinkleyja, serija Posljednji brod prati posljedice globalne katastrofe koja je gotovo uništila svjetsko stanovništvo. Dok se svijet bori za opstanak, Posljednji brod vraća se s novom misijom spašavanja čovječanstva.

Tijekom prvih triju sezona, razarač ratne mornarice USS Nathan James bio je glavno sredstvo za otkrivanje i distribuciju lijeka protiv crvene gripe, što je rezultiralo gotovo globalnim oporavkom. No nakon zastrašujućih događaja na kraju prošle sezone, Tom Chandler odrekao se svojih junačkih titula i odgovornosti te utjehu i anonimnost s obitelji potražio u ribarskom mjestašcu u Grčkoj. U međuvremenu, kapetan Slattery i posada Nathana Jamesa otkrili su da je virus „preskočio carstva“ i sada hara svjetskim usjevima, dovodeći čovječanstvo na rub globalne gladi. Dok brod plovi Mediteranom u potrazi za rješenjem koje može spasiti svjetsku opskrbu hranom, Chandler u Grčkoj susreće vlastite neprijatelje. Njegovo junačko putovanje suvremena je inačica Homerove Odiseje.

U četvrtoj sezoni Nathan James suočava se s još jednom globalnom katastrofom, 16 mjeseci nakon sprečavanja puča u Americi. No i dalje se postavlja pitanje gdje je Tom Chandler. On se usredotočio na osvetu, a u međuvremenu, posada Nathana Jamesa, izgubivši svoj jedini trag, nastavlja potragu za predmetom koji bi mogao spasiti svijet. Potraga za tim dragocjenim predmetom vodi posadu Nathana Jamesa do neobična mjesta raskoši i nasilja gdje susreću neočekivana saveznika.

Četvrtu sezonu serije Posljednji brod ne propustite pratiti od 30. studenog na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala