Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Meč koji se ne propušta: Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.
Boksačke zvijezde Mike Tyson i Roy Jones Jr. u egzibicijskoj borbi legendi samo na RTL-u

Meč koji se ne propušta: Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Dvije velike boksačke zvijezde, 54-godišnji Mike Tyson i 51-godišnji Roy Jones Jr. vraćaju se u ring, u egzibicijskoj borbi legendi od 8 rundi, 28. studenog u Staples Centru, borbi za Frontline Battle Belt!

Spektakl će omogućiti Legend Only League, produkcija u vlasništvu Mikea Tysona, koja pruža podršku i infrastrukturu najvećim svjetskim sportašima donoseći događaje uživo te nudeći vrhunski sadržaj, zatim Emmyjem nagrađivane Don Mischer Productions, DMP, (Oscar, Emmy, poluvrijeme Super Bowla, olimpijska ceremonija i slavlje Obame u Lincoln Memorialu) te Triller, platforma koja nudi i povezuje glazbu i društvene medije, okuplja stvaratelje, glazbenike i brandove širom svijeta (Alicia Keys, Cardi B, Chance the Rapper, Marshmello, Roddy Ricch i Eminem).

Te večeri dogodit će se dugo priželjkivani povratak jednog od najvećih teškaša svih vremena, Mikea Tysona (50-6, 44 KO), Iron Mikea, najmlađeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u boksačkoj povijesti, neprikosnovenog prvaka od 1987. do 1990., prvog boksača teške kategorije koji je istovremeno držao WBA, WBC i IBF naslove a koji je posljednji put bio u ringu u lipnju 2005., kada je izgubio od Kevina McBridea.

Nasuprot njega naći će se Roy Jones Jr. (66-9, 47 KO ), boksački pound-for-pound kralj koji je bio prvi boksač srednje kategorije, jedini koji je u 106 godina uspio osvojiti naslov u teškoj kategoriji, boksač koji se natjecao i osvajao naslove u četiri težinske kategorije (srednja, supersrednja, poluteška, teška), kojeg je Boxing Writers Association of America prozvao boksačem desetljeća, najboksačem 90-ih, koji je posljednji put bio u ringu u veljači 2018., kada je pobijedio Scotta Sigmona. Njihova borba bit će glavna atrakcija četverosatnog događaja, prvog u nizu sportskih događaja Legends Only League Mikea Tysona, sportskog eventa koji publici daje priliku da vidi svoje omiljene sportske legende u akciji. Zanimljivo, Tyson i Jones nikada se prije nisu sreli u ringu, mada je pri kraju Tysonove karijere, kada je nakon poraza od Lennoxa Lewisa i trijumfa nad Cliffordom Etienneom šansa postojala, Jones je odbio borbu zbog novca, smatravši da je tada ponuđenih 33 milijuna dolara premalo.

Osim borbe Tysona i Jonesa u teškoj kategoriji, publika i gledatelji će u lakoteškoj kategoriji u akciji vidjeti youtubera Jakea Paula protiv trostrukog NBA prvaka u zakucavanju Natea Robinsona, u poluteškoj Badoua Jacka bivšeg svjetskog prvaka u dvije kategorije (WBC prvaka u supersrednjoj kategoriji od 2015. do 2017. te prvaka u poluteškoj kategoriji) protiv Blakea McKernana, vojnog veterana, te u lakoteškoj Viddala Rileya, britanskog youtubera, repera, javne osobe, koji je osvojio srebrnu medalju na Europskom juniorskom boksačkom prvenstvu 2013. protiv Rashada Coultera, profesionalnog boksača i bivšeg UFC-ovog poluteškaša, dok je Triller u čast povratka Mikea Tysona najavio glazbene nastupe DaBabyja, Lil Waynea, Frencha Montane, Wiza Khalife, YGa i Ne-Yoa, koji će izvesti američku himnu.

Prijenos borbe možete pratiti na RTL-u u noći sa subote na nedjelju u 4 ujutro.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    ZoroAster zoroaster @ 28.11.2020. 19:56

    Ovo će biti lagani sparing, samo da se zna.

    Kacige, nema nokauta, nema posjekotina (Lol), sparing rukavice i ono najbolje - neće biti proglašenja pobjednika. 

    Smijurija, radije pogledajte ono kečersko glumatanje.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala