Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ted Danson želi biti gradonačelnik u seriji Mr. Mayor
Predstavljen je prvi trailer za nadolazeću humorističnu seriju od tvoraca "Televizijska posla" i "Unbreakable Kimmy Schmidt"

Ted Danson želi biti gradonačelnik u seriji "Mr. Mayor"

Od Kafića Uzdravlje do serije Dobro mjesto, Ted Danson je dokazao kako u njegovoj karijeri posebnu ulogu imaju upravo humoristične serije. Iako je serija Dobro mjesto stigla do svog kraja ranije ove godine, Dansona ćemo ipak uskoro imati prilike gledati na malim ekranima u još jednoj zabavnoj ulozi, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove.

Serija Mr. Mayor stiže od tvoraca serija kao što su Televizijska posla i Unbreakable Kimmy Schmidt, Tine Fey i Roberta Carlocka, a u naslovnoj ulozi nalazi se upravo Ted Danson.

Fey i Carlock su osmislili i producirali ovaj sitcom, koji je prvotno bio zamišljen kao spin-off o Jacku Donaghyju, liku iz serije Televizijska posla kojeg je glumio Alec Baldwin, ali su na kraju ipak odlučili napraviti drugačiju verziju.

Serija donosi priču o Dansonu, koji se kandidira za gradonačelnika Los Angelesa, unatoč tome što nema baš nikakvog političkog iskustva niti ozbiljnih političkih ambicija. Na taj se potez odlučio kako bi se ponovno povezao sa svojom nezainteresiranom kćeri tinejdžericom (Kyla Kenedy). Iza sebe ima svoje asistente (Bobby Moynihan, Vella Lovell i Mike Cabellon), dok je ispred njega njegova najveća kritičarka, koju utjelovljuje Holly Hunter.

Kako će se Danson snaći u ulozi potpuno nepripremljenog i neprofesionalnog gradonačelnika doznat ćemo u siječnju kada serija Mr. Mayor krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala