Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nema više čekanja: Wonder Woman 1984 na Božić stiže u kina i na HBO Max
Reakcije na ovakav potez su podijeljene, u obranu stale Patty Jenkins i Gal Gadot

Nema više čekanja: "Wonder Woman 1984" na Božić stiže u kina i na HBO Max

Foto: YouTube

Nakon nekoliko odgađanja premijere novog filma o superjunakinji Wonder Woman u studiju Warner Bros. odlučili su se na dosad neviđen potez: Wonder Woman 1984 premijerno će biti dostupan od 25. prosinca i to istovremeno u odabranim kinima i na streamingu HBO Max!

Potez je to koji je vrlo neobičan s obzirom na to da je riječ o blockbusteru koji je jedan od aduta navedenog studija, ali zbog i dalje aktualne pandemije koronavirusa tvrde kako više nisu imali izbora te da čekanje više nema smisla. Odluku je objavio izvršni direktor Bros.-a Jason Kilar, a uz njega su, među ostalim, stale glavna zvijezda Gal Gadot i redateljica Patty Jenkins.

Gal Gadot u svojoj je izjavi naglasila kako zbilja nisu imali izbora zbog najočitijeg razloga mogućeg (korona). "VRIJEME JE. Jako smo dugo čekali na ovo. Ne mogu vam reći kako sam uzbuđena što ćete konačno vidjeti film. Ovo nije bila jednostavna odluka i nismo mislili da će se na izlazak čekati ovako dugo, ali COVID je svima poljuljao život", rekla je. "Smatramo da film nikada nije bio toliko relevantan i nadamo se da će vam donijeti radost, nadu i ljubav u vaša srca. Wonder Woman 1984 za mene je poseban film i samo se mogu nadati da će biti i vama. U njega smo uložili srca i dušu." Patty Jenkins nadovezala se: "U jednom trenutku morate se odlučiti da ćete podijeliti ljubav i veselje koje imate. Volimo naš film kao što volimo naše obožavatelje pa se nadamo da će film svima pružiti malo radosti i bijega od stvarnosti u ovo blagdansko vrijeme."

Plan je da WW84 bude u onim kinima koja će biti otvorena od 16. prosinca (ili ranije), a za one koji imaju HBO Max stiže odlična vijest: neće biti dodatne naplate za film kao što je to napravio Disney sa svojom Mulan.

Nisu svi oduševljeni ovom odlukom, a najmanje se svidjela velikim kino prikazivačima koji će sad morati dijeliti zaradu s jednim streamingom. Mnogi su se počeli pitati je li ovo kraj za kino kakvo dosad poznajemo – nikad kao sad ne postavlja se pitanje je li počelo jedno novo doba s filmskom industrijom, onom koja se seli na streaming. U studiju i dalje stoje iza svoje odluke i tvrde da u ovim nesigurnim vremenima moraju biti inovativni i prilagoditi se situaciji, te da je WW84 fantastičan film koji najbolje funkcionira na velikom ekranu, ali su svjesni kako se mnogi gledatelji neće htjeti vratiti u kina dok je aktualna pandemija koronavirusa.

"Jako cijenimo to što su gledatelji bili vrlo strpljivi i što i dalje očekuju Wonder Woman 1984 s velikim uzbuđenjem, tako da smo zahvalni što možemo ponuditi ovaj film na globalnom tržištu u ovim nesigurnim vremenima", dodao je predsjednik Warner Bros. grupe Toby Emmerich.

Wonder Woman 1984 u našim kinima očekujemo 24. prosinca!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala